Domů Zboží Od AT

Ria

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 10542789
Zobrazení: 120x
Vloženo: 5.5.2019
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný náramek, vytvořený z nerezové oceli a olivek onyxu, žárem upraveného achátu a nerezových korálků. Délka náramku je 19 cm, šířka 1 cm. Zapíná se na karabinku. Lze ho jemným tlakem upravit podle ruky. Náramek je vhodný pro alergiky.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál.  Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem.  V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací

Achát dodává citovou, tělesnou a duševní rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje napětí, navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a pomáhá při citových zklamáních. Připisovala se mu schopnost přitahovat dědictví a upozorňovat na skryté poklady. Byl nošen jako amulet, zajišťující dlouhý život, úspěch a dobré přátele.

Kozoroh, Býk, Blíženci, Ryby, Štír

Onyx je kamenem dodávající sílu. Je ochranným kamenem, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, pomáhá v těžkých obdobích. Starověký mýtus vypráví  o onyxu, že vznikl z nehtu Venušina, který jí svým šípem odstřelil Amor a který  spadl z nebes do řeky Gangy. Proto bývá onyx označován za kámen přinášející štěstí, zvláště v lásce.

 Kozoroh

Menu
--