Domů Zboží Od Azareth

Rivolková souprava Modré spirálky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 5922797
Zobrazení: 165x
Vloženo: 16.1.2015
Počet srdcí: 86x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tyto šperky již svoji majitelku mají. Pokud Vás zaujaly, můžu je na objednávku vytvořit i pro Vás. Jedná se o ruční práci, proto se výsledná souprava může v detailech lišit od těch na fotkách.

Tato modrá souprava se Swarovski rivolkami byla vytvořena pro milovnice této krásné barvy. Dá se nosit každý den, do kanceláře, na schůzku a neurazí ani na večerní party nebo v divadle.

Uprostřed náušniček i přívěsku se třpytí světle modré rivolky. Rivolky jsou obšity zářivě světle modrými a kovově tmavě modrými korálky, které tvoří vzor jemných spirálek. Náušnice jsou zakončeny mechanickým zapínáním z chirurgické oceli, jsou tedy vhodné i pro alergiky. Přívěsek nejlépe vynikne na jemném stříbrném řetízku.

Náušičky tvoří rivolky o velikosti 10 mm obšité kvalitními japonskými korálky TOHO. Jejich délka včetně zapínání je 34 mm. Přívěsek tvoří rivolka o průměru 12 mm, celkově včetně bižuterní šlupny ve stříbrné barvě měří 27 mm. Z rubové strany jsou rivolky poctivě zašity korálky, takže náušničky i přívěsek vypadají krásně z obou stran.

Menu
--