Domů Zboží Od Bajluka

Rozjezdy pro hvězdy, kluk, softshell, 98,116

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bajluka

Katalogové č.: 10385583
Zobrazení: 20x
Vloženo: 6.3.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, momentálně jsem pozastavila prodej zde a Fléru, ale kdo budete chtít, jistě mne najdete i jinde :-)

Originální potisk koleček ve čtyřech barvách s hvězdičkami uprostřed na tmavomodrém podkladu. Do noty jim hraje petrolejový jednobarevný softshell.

Velikost dle Vašeho přání.

Pro velikost 128 a více, mě prosím nejdříve kontaktujte přes poštu (cena je 649Kč, vystavím Vám zboží s rezervací na tuto cenu)

Kalhoty jsou ušité z teplého softshellu, který hřeje díky rubové straně. Ta je podšitá příjemně měkkým fleecem. Kalhoty jsou vhodné do přechodového období jara a podzimu. Pokud se podvléknou termoprádlem nebo punčocháči, zvýší se tepelný komfort a dají se nosit i do nižších zimních teplot. Neprofouknou, ale jsou paropropustné (tzn.je zajištěn odvod par na povrch látky). Osobně je využíváme i v zimě při cestách autem, nákupech apod. aktivitách, při kterých by byly oteplováky moc a džíny zase málo. V této barevné kombinaci je fleece mintový. Výhodou použitého materiálu je snadné čištění. Při lehkém ušpinění, jde nečistota setřít vlhkým hadříkem.

Kalhoty jsou propracované v každém detailu. Prošití a detailní propracování je samozřejmostí, viz.foto (i u malých velikostí -protože i lezci a větší děti musejí mít šmrnc).

V pase a na nohavicích jsou kalhoty ukončené nápletem. V základní verzi kalhot jsou všechny náplety bez vložených gum. Po dohodě není problém vložit do pasu nebo nohavic gumu (od velikosti 98, doporučuji vložit gumu do pasu, zdarma). Náplety jsou šity širší, v pase podrží tričko a nedochází k odhalování zad. Na nohavicích přiléhají k botám, aby nefoukalo pod kalhoty. U malých velikostí jsou náplety ještě větší, aby nedocházelo k vyhrnování nohavic v nosítkách a šátcích.

Střih je koncipován jako rostoucí. Nejdříve se nosí s podhrnutými náplety dovnitř nohavic a posléze se nechají náplety narovnané.

Kalhoty obsahují dvě funkční kapsy.

Kolena jsou konstruovaná jako volná, aby měly děti co nejvíce prostoru ve svých aktivitách.

Součástí kalhot je všitý štítek s velikostí, materiálovým složením a pracími symboly dle platné legislativy.

Doporučuji prát na 30°C , nežehlit, chemicky nečistit, nebělit chlórem, nesušit v sušičce. Nepoužívat aviváž!!!

Parametry použité látky:

Gramáž - 320 g/m2 (+-50g/m2)

Paroprupustnost - 3000 g/m2/24hod.

Vodní sloupec – 10 000mm

Použité látky mají certifikát Oeko-Tex Standard 100 pro děti do tří let.

Menu
--