Domů Zboží Od Ana Hata

Rozsypané třešně - náhrdelník plný energie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ana Hata

Katalogové č.: 4032231
Zobrazení: 213x
Vloženo: 28.6.2013
Počet srdcí: 70x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Skvostné veliké červené kamínky jsou zhmotněním energie a síly.

 

Tento výrazný náhrdelník jsem vytvořila do soutěže klubu Tvoříme šperky z cínu na téma:  Červen, měsíc třešní /tedy vše, co s třešněmi souvisí/

 

Ihned se mi vybavila stará slovenská lidová píseň, kterou mi jako malé zpívala babička a která inspirovala design tohoto šperku.

 

Čerešničky, čerešničky, čerešne
vy ste se mi rozsypali po ceste.
Kto vás najde, ten vás pozbiera,
ja som mala včera večer frajera.

 

 

Tento originální, výrazný náhrdelník ocení odvážné, sebevědomé dámy, které se nebojí upoutat pohledy a pozornost. Hodí se ke slavnostním příležitostem, k večerním šatům, do divadla, ale třeba i k jednoduché bílé halence.

 

Náhrdelník je vyroben cínováním s použitím silného drátu. Jedná se o poměrně náročný šperk, za kterým je mnoho hodin pečlivé práce - od výběru nejvhodnějších kamínků až po finální broušení a patinování.

 

Použité kamínky:

 

- červený achát je v centru - velikost 2,2x 1,5cm

- karneoly - 1,5 x 1,3cm

- jaspisy - 1,5 x 1,5cm

- menší karneoly - cca 1 x 1,1cm

- malé acháty na úchytech - cca 0,9 x 0,6cm

 

Achátem a karneolem prochází světlo, takže hezky vynikne jejich barva.

Celkový rozměr náhrdelníku: 14 x 9cm (měřeno v nejširším místě).

Náhrdelník visí na tmavém  řetízku (řetízek v jedné řadě, na fotce je vidět ve dvou řadách), který je ukončen na karabinku. (mohu vyměnit za obruč z nerezového drátu, nebo něco jiného, záleží na domluvě).

K náhrdelník mohu vyrobit náušnice z karneolu nebo jaspisu.

Cín  je patinován, broušen a ošetřen antioxidantem.

Nádherné kameny plné energie. Mix kamínků pro 1. a 2. čakru, hodilo by se vám více energie? Pak je to šperk pro vás :-)

Dárkově zabalené. Kupujete přesně tento šperk, který vidíte na fotografiích.

 

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Pomáhá získat víru v sebe sama. Duševně zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Je mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou ať už vlastní, nebo ze strany jiných lidí.  Je plný životní síly a vitality, povzbuzuje metabolizmus a aktivuje základní čakru. Dodává energii.

 

Červený jaspis

Červený jaspis uzemňuje energii, vnáší na světlo problémy ještě dřív, než se příliš rozrostou a nabízí vhled do těch nejobtížnějších situací. Vsuneme-li jaspis pod polštář, pomáhá rozpomenout se na obsah snů. Červený jaspis podněcuje činnost základní čakry. Čistí a stabilizuje auru. Jedná se o kámen, který přináší draví a sílu a odstraňuje jedovaté látky z oběhového systému, krve a jater. Odstraňuje rovněž zablokování v játrech a cévách.

Achát

Slouží jako uzemňovací kámen, dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Pomáhá při soustřeďování a stabilizaci tělesné energie.  Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velikou sílu. Pomáhá sebepoznání a odhalování dosud skrytých okolností a obrací pozornost svého nositele k nerovnováze narušující jeho pohodu. Achát vylepšuje duševní život, neboť posiluje schopnost soustředění a analýzy směřující k přijímání praktických rozhodnutí. V citové rovině pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Je užitečný při citových zklamáních. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje napětí. Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni.

(podle knížky: Judy Hall, Kameny od  A do Z, Podrobný průvodce světem léčivých krystalů, Praha, 2006)

Menu
--