Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Rubín, fuchsit, kyanit - surovina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14559236
Zobrazení: 44x
Vloženo: 5.3.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kvalitní, kusová surovina větších rozměrů složená z červeno-růžového rubínu, zeleného fuchsitu, modrého kyanitu a žluto-hnědého muskovitu. Jednotlivé minerály/barvy se v kameni zajímavě mísí. Na jasném světle se rozjasní. Skvělé využití nalezne kámen v krystalo-terapii. Vzorek může zaujmout také sběratele minerálů a obohatit tak jejich sbírku.. lokalita: Indie.

Atraktivitu kameni dodává složení této suroviny také z energetického pohledu. Energie jednotlivých minerálů se vzájemně doplňují a jejich kombinace dokáže energeticky posílit zdraví a vitalitu, současně přináší sebedůvěru a ochranu.

RUBÍN má barvu hluboké červeně s namodralým svitem. Patří mezi korundy a převažuje v něm jinová (ženská) polarita.

Červený rubín, jako uzemňující kámen, pracuje s kořenovou čakrou, přesah má též do křížové čakry.

Je kamenem stálých vibrací. Pokud máme „hlavu v oblacích“ a dělá nám potíže řešit zemské věci, takové, které potřebujeme k životu, k přežití zde na Zemi, „usadí nás do těla“ a propojí se Zemí. Dokáže nás energeticky stabilizovat. Dá našemu životu řád a upevní nás v životě.

O rubínu se říká, že je kamenem života. Ano, umí v nás totiž probudit vášeň a radost ze života, dodává nám energii a sílu překonávat překážky, posiluje stavy slabosti.

Rubín je kamenem, který učí ženy milovat své tělo, vnímat jeho potřeby, naplňovat je a o své tělo pečovat.

Můžeme jej požádat, aby nám pomohl s rozhodnutím, pokud stojíme před důležitou volbou. Je ovšem třeba dobře znát všechna pro i proti a rubín nám pomůže zvědomit všechny naše možnosti. Rozhodujeme se tedy na základě nejen intuice, ale i vědomě, komplexněji. Máme-li nějakou svoji vizi, pomůže nám ji usměrnit, upřesnit, dát jí konkrétnější podobu.

Ve fyzické rovině má rubín blahodárný vliv na krev, krevní oběh a srdce.  Upravuje nepravidelný (spíše nižší) tlak.

FUCHSIT  je úzce spjat se základními otázkami života. Dodává rozvahu a posiluje schopnost řešit běžné problémy. Jeho vibrace ladí ponejvíce se srdeční čakrou.

Obdobně jako jiné zelené kameny nám pomáhá zvýšit sebedůvěru a postupně rozehnat pocity méněcennosti, nejistotu, pochybnosti o sobě. V jeho energii si budeme uvědomovat svoji vlastní hodnotu, pomůže nám osvobodit se od nezdravé závislosti na jiné osobě, ochrání nás, abychom se nestali oběťmi manipulace. Fuchsit nám pomůže lépe porozumět vztahům s ostatními lidmi.

Umí nám být průvodcem v záležitostech týkajících se zdraví. Pomůže odhalit příčinu napětí ve fyzickém těle a propojit (uvést do souladu) energetická centra s tělem fyzickým. Přizvěme jej k energetické práci na sobě a požádejme ho, aby nám pomohl naplnit konkrétní léčebný záměr. Totéž můžeme udělat, pokud jej budeme nosit jako šperk na sobě či jen tak při sobě, třeba v kapse. Fuchsit je také dobrý společník při meditacích.

KYANIT (disten) náleží ke skupině minerálů, kterou vnímáme jako silné ochránce, účinné blokátory a mocné talismany. Chrání nás před vším, co nechceme (ale ani to nyní neprožíváme). Ať už to jsou vlastnosti, zkušenosti nebo konkrétní stavy, např. nemoci, nehody, citová zklamání - každý najdeme to své, z čeho vnímáme možné obavy.

Kyanit dokáže uzemňovat duchovní vibrace, což navozuje stav duševní celistvosti a dospělosti, které sebou nesou nadhled, moudrost a lásku.

Ukazuje, jakou roli může sám člověk sehrát při vytváření procesu příčin a následků. Současně nás také učí přijímat s pokorou to, co už nastalo, a spíše než měnit důsledky, snažit se chápat příčiny a účel toho, co prožíváme.

Kyanit je velmi jemný kámen vyšších vibrací. Všechny barevné varianty kyanitu pracují s celým energetickým systémem a jemně působí na všechny čakry. Pracují s námi tím způsobem, že otevírají vyšší čakry, vedou energii dolů a tím harmonizují i ty základní. Konkrétní barva kyanitu nám potom napovídá, na jakém tématu příslušné čakry s ním můžeme intenzivněji vědomě pracovat.

Modrý kyanit pracuje primárně s krční čakrou. Pomáhá zacelit energetické pole a najít skuliny, skrze které nám utíká energie. Dokáže vytvořit ochranné pole, které nám dává bezpečný prostor pro sebevyjádření, ať už při vlastní komunikaci nebo toho, co tvoříme v našem nitru a promítáme to do tvorby, do své práce. Pomáhá nám mluvit to, co cítíme a říkat nahlas, co je třeba.

Rozměry: 4,2 x 3,3 x 3,2 cm.

Lokalita: Indie, Karnataka, Madikeri.

Moje pozn.: B5662.

    Menu
    --