Domů Zboží Od artsilk

Ručně tkaná zimní šála vlna s alpakou 15124

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce230 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od artsilk

Katalogové č.: 14456640
Zobrazení: 54x
Vloženo: 15.1.2024
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

image

Šála " Bílá bříza " inspirovaná zimní procházkou březovým hájem.

Vlněné plédy a šály jsou nepostradatelnými doplňky, které nám přinášejí nejenom hřejivý pocit, ale také mnoho výhod při procházkách za podzimního slunečného dne.

Vlna je známá svou úžasnou schopností udržovat teplo. Je to tedy ideální materiál, který nás udrží v teple i při chladnějším podzimním počasí. Obléknout vlněný plédu nebo šálu je jako zavinout se do obláčku pohodlí a tepelného komfortu. Cítíte teplo, které vám proniká k tělu, a přitom se nemusíte bát chladu.

Kromě toho mají vlněné plédy a šály vynikající schopnost regulovat vlhkost. Vlákna vlny dokáží absorbovat vlhkost z okolí a přitom udržovat vaši kůži suchou. To je velkou výhodou v podzimním období, kdy chlad a mlha ovlivňují naše venkovní aktivity. S vlněným plédem nebo šálem se můžete snadno vypořádat s těmito klimatickými podmínkami a užívat si krásné procházky bez obav z nachladnutí.

Procházka po loukách i městem za podzimního slunečného dne je naplňujícím a magickým zážitkem. Podzimní barvy se třpytí v slunečních paprscích a vytvářejí nezapomenutelnou atmosféru. S vlněným plédem přes ramena nebo šálem okolo krku si můžete naplno užít tuhle kouzelnou scenérii. Při procházce můžete poslouchat šelest padajících listů pod vašimi nohama a vnímat vůni podzimního večera. Vlněný pléd vám poskytne pocit bezpečí a ochranu před zimou, abyste se mohli plně soustředit na poznávání přírody kolem sebe.

Je nesporné, že vlněné plédy a šály mají mnoho výhod. Udržují nás v teple, regulují vlhkost a zároveň nosíme jedinečný a stylový doplněk. Nezapomínejme tedy na ně při přípravě naší podzimní výpravy do přírody a s maximálním potěšením využijme jejich výhod při objevování podzimní krásy, kdy nám tyto textilie přinášejí mimořádný komfort a pohodu.

Velikost: 28  x 190 cm + kroucené třásně cca 20 cm 

Materiál : směs 50% merino vlna a 50 % alpaca jemnost 19 mic  , dále  ručně předená a barvená vlna, tencel, nopky polyamid, vše příjemně měkké a hřejivé. Vlna je skutečně jemná, nekousavá. Ručně předenou přízi jsem vyrobila na kolovrátku, mezi řádky hladké vlny tvoří jemný kontrast a strukturu.

Vlněná příze má certifikát : Certifikace OEKO-TEX Standard 100, třída 1 = vhodné i pro děti do 3 let.

Údržba:  Doporučuji šetrné  jemné  ruční praní 30 st, ždímání bez kroucení, sušit položené. Praní i máchání ve stejně teplé vodě 30 st. Nyní jsou už šály vyprané v pracím prostředku na ruční praní .

 

 

 

Menu
--