Domů Zboží Od reVIZE

Rukověť sběratelova ... guru sběratelů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od reVIZE

Katalogové č.: 6533863
Zobrazení: 119x
Vloženo: 6.8.2015
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

J.M.Augusta...1926...Ludvík Bradáč, Královské Vinohrady...1. svazek Bibliothéky Knihomola...celoplátěná vazba se zlacením...15 x 23 cm...1102 stran...desky s lehkou stopou stáří, uvnitř ve velmi dobrém stavu, stránky zažloutlé...zajímavost tohoto konkrétního výtisku spočívá v razítku na předsádce - původním majitelem byl spisovatel Josef Hais Týnecký!...

Původní vydání klasické příručky pro soukromé sběratele (znalce i laiky). Kniha je rozdělena do oddílů podle oborů a v každém oboru autor stanoví pojem sběratelství, vymezení předmětu sběratelského zájmu, dějiny sběratelství v daném oboru nebo daného předmětu a metodiku a techniku vlastního vyhledávání a sbírání předmětů i nauku o systemizaci a uložení sbírky. Propracovaná je metodika určování a analýza předmětu (doba vzniku,sloh,styl,autor,značka,forma, materiál, technika) a důležitá jsou k tomu shromážděná fakta, odborná literatura i ilustrace.
Dějiny sběratelství a přehled uměleckých slohů. Rady a metody pro sběratelskou činnost v umění, k soustředění souboru uměleckých předmětů podle různých hledisek.

Doporučuji!

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1920 - 1929
    Menu
    --