Domů Zboží Od Limi

Ruksak, batůžek, vak - Malý princ

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce105 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 12277076
Zobrazení: 46x
Vloženo: 1.3.2021
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíkovna na adresu (v dubnu optimální doprava dle prodejce - tedy mě) - za 35,- Také je tu možnost vyzvednout zboží na trzích - 20.4. v Uherském Hradišti a 4.5. v Táboře :-)

Stahovací ruksak, batoh, vak či pytlík - pro děti i dospělé, podle látky, ze které bude ušitý - velikosti se budou mírně lišit podle motivu a také třeba dle přání zákazníka, pokud budu šít na přání.

Ruksáčky budou s bavlněnými šňůrkami či látkovými popruhy - popruhy budou již zašité do spodní části ruksaku, jejich délku tedy nepůjde nijak upravovat - hodí se spíš pro dětské ruksaky - děti tak nebude pokoušet uzlík, který je na šňůrce a nebudou se ho snažit rozvázat :-)

Šnůry se dají zkrátit - přidávám je delší - každá má původně dva metry.

Co ruksáček unese - určitě se nejedná o zboží, které snese velkou zátěž  - ale mobil, peněženku i malou lahev s vodou a knihu bez problémů zvládne - záležet bude také na látce - proto budu u každého výrobku uvádět, zda se jedná o pevnou bavlnu s větší gramáží, či naopak tenkou bavlnu.

Podle vybrané látky se bude lišit také cena.

Tento ruksáček je s oblíbeným motivem Malého Prince. Je ušitý z pevných látek, takže tentokrát má větší nosnost. Látka s princem je pouze na jedné straně (je to pevný zimní softshell), na druhou stranu jsem použila pevnou černou směsovou látku.

Na bocích jsou poutka pro tkanice.

Batoh je bez podšívky.

Rozměry ruksaku - 29x37cm

Batoh bude prozatím pouze jeden.

Menu
--