Domů Zboží Od Meditation-Kate

Růženec s Růženínem do Auta

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce199 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Meditation-Kate

Katalogové č.: 12072864
Zobrazení: 338x
Vloženo: 13.12.2020
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Víte, že mám ráda Anděly? :) ... a vím, že existuje i něco co nás chrání. Každý věří v něco. Někdo má Anděly, někdo věří v Boha, Ježíše či Budhu nebo třeba v nějakou sílu atd.. Hlavní je, že je tu s námi něco, co nás opatruje a každého z nás ochraňuje. ♥Tvořím nejen šperky s Anděly, ale už se mě pár z Vás ptalo na Růžence. Dnes jsem cítila, že je mám vytvořit a tak Vám jej posílám do éteru. Pro Ochranu třeba do auta.

Malý růženec - desátek, velmi oblíbený hlavně u řidičů, doprovází je na cestách a ochranuje. Slouží i pro duchovní podporu a pro štěstí.

RŮŽENÍN

Užití: láska, krása, trpělivost, životní energie

Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.

Menu
--