Domů Zboží Od Veverkal

Růžové krystaly...(růžový křemen) náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14630323
Zobrazení: 55x
Vloženo: 17.4.2024
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Améthea"

Autorský šperk s krásným, surovým růžovým křemenem z Maroka...

Vyrobeno z bezolovnatého cínu a mosazi. Barva kamene je růžová - krásný, jemný odstín. Jde o velmi drůzičku, posetou mnoha krystalky různých velikostí. Lokalita Sidi Ayed Maroko. Jeho velikost je 5,7 x 3,6 x 2cm. Zdobeno cínovaným drátem, usazeno bez lepení, aby kámen co nejlépe vynikl. Celková velikost šperku je 6,2 x 3,6 x 2cm. Váha šperku je 30 gramů. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na nerezovém řetízku, délka 50cm.

 šperk je originál s raritním kamenem.

 

Křemen je kamenem klidu, míru a harmonie. Odstraňuje stres a napětí. Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody. Zlepšuje komunikaci. Podněcuje duševní vidění. Zlepšuje komunikaci. Umožní vám říkat pravdu. Křemen pomáhá nacházet poučení v tom, co prožíváme, a současně se zbavovat odpovědností a omezení přesahujících naše síly. Výborně poslouží lidem, kteří se v nynější situaci cítí jako ve svěráku - ve skutečnosti si ji způsobili jen proto, že mají potřebu cítit se užiteční. Po duševní stránce zvyšuje schopnost taktního jednání a posiluje smysl pro spolupráci. Pomáhá přemýšlet dříve, než promluvíme. Při meditaci zajistí spojení s hlubší moudrostí, kterou jste dosud odmítali.

 

Menu
--