Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Sada minerálů do šperků (3 ks)

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13489647
Zobrazení: 35x
Vloženo: 15.8.2022
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Atraktivní sada minerálů pro vaši tvorbu. Kamínky jsou určené do šperků - energetických přívěsků. Jsou velice kvalitní a pěkné. Sadu tvoří tři různé, energeticky významné minerály...

Danburit čirý - krystal

Maličký krystal čirého danburitu, barevné čistoty kvality AA, vhodný pro zakomponování do jemného přívěsku. 

(lokalita: Mexiko, rozměry: 1,6 x 1 x 0,8 cm).

Zirkon červený - krystal

Surový, přírodní krystal zirkonu, ve spodní části s přidruženou podkladovou horninou. Je oranžovo-červené (rudé) barvy. Krystal není zcela dokonalý, z jedné strany je maličko uštíplý, ovšem šikovné ruce šperkařů, šperkařek, jej budou umět esteticky usadit i do šperku.

(lokalita: Pákistán, rozměry: 1 x 1 x 0,9 cm).

Peridot (olivín) - surovina

Surový kousek olivínu. Je typické olivově zelené barvy, barevně zcela čistý, lesklý, velice pěkný, kvalitní. Svým tvarem a velikostí je kamínek vhodný pro zakomponování do šperku - přívěsku.

(lokalita: Norsko, rozměry: 1,7 x 1,5 x 0,8 cm).

Všechny tři minerály jsou z pohledu krystalo-terapie velice ceněnými. Urychlují veškeré procesy, kterými procházíme, posunují směrem dopředu naši práci na svém osobnostním a duchovním růstu, přinášejí nám účinnou ochranu.

Podrobněji o tom, jakými energiemi a schopnostmi jednotlivé minerály disponují, s jakými energetickými centry jejich vibrace rezonují a pracují, lze dohledat u minerálů příslušného druhu v obchůdku.

Víte, že nošení šperků s minerály a drahými kameny je také aktivní krystalo-terapie? Nosíme-li kámen často na sobě, časem intergrujeme jeho energii a posléze pocítíme zlepšení stavu (vlastností, schopností) v té danné konkrétní oblasti.

Moje pozn.: AB001.

    Menu
    --