Domů Zboží Od atelierudivadla

Sada náramků Estrela Stone

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od atelierudivadla

Katalogové č.: 13970971
Zobrazení: 20x
Vloženo: 4.4.2023
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávky od 1200 Kč mají dopravu zdarma. Chcete-li cokoliv upravit (náramek, kartičku na přání atd.) neváhejte mě kontaktovat, ráda vyjdu vstříč :-)

Každý náramek v této sadě je vyroben z prvotřídních korálků v šedých odstínech, které dodávají celému setu jedinečný a moderní vzhled. Šedá barva je symbolem elegance, neutrálnosti a univerzálnosti, což z těchto náramků dělá ideální doplněk pro každou příležitost.

Sada je vyrobena na univerzální zápěstí 17-18,5 cm široké zápěstí. Pokud chcete velikost upravit, stačí napsat poznámku k objednávce.
Velikost korálků 8mm.
Přívěšek z chirurgické oceli.

Sada obsahuje tři náramky, které můžete nosit samostatně nebo je kombinovat podle vašeho vkusu. Jsou navrženy s ohledem na vaše pohodlí a snadno se přizpůsobí vašemu zápěstí. Bez ohledu na to, zda se chystáte na večírek, do práce nebo na procházku ve městě, tyto náramky vás nikdy nezklamou.
Nebuďte neviditelní, přidejte do své kolekce tento úchvatný set náramků z korálků ve šedé barvě. Buďte trendoví, buďte sofistikovaní a nechte svou eleganci zazářit!

Menu
--