Domů Zboží Od Manulart

Sada penálů “PAMPELIŠKOVÝ SEN”

649 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Manulart

Katalogové č.: 14072182
Zobrazení: 29x
Vloženo: 2.6.2023
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sada tří penálů pro kreativní a tvořivé duše. Sada obsahuje rolovací penál na 60 klasických pastelek, vysouvací penál, který zároveň slouží i jako stojánek na tužky, pastelky nebo fixy, a posledním kouskem sady je malé pouzdro “Zipsáček” sloužící jako taštička na všechny možné drobnosti. Všechny tři kousky jsou s motivem pampelišek na béžovém podkladu a detaily v černé barvě.  Vše ručně a s láskou vyráběné.

ROLOVACÍ PENÁL
Rolovací penál nebo též pastelkovník na 60 klasických pastelek. Vnitřní strana penálu je v okrové barvě, 2 cm široká guma na pastelky a provázky na zavazování penálu jsou v černé barvě. Vnější strana je s motivem pampeliškových květů na béžovém podkladu. Penál je vybaven vnitřní klopou na ochranu hrotů pastelek. Rozměry rozvinutého penálu jsou cca 23 × 67 cm. 

VYSOUVACÍ PENÁL
Penál, který zároveň využijete i jako originální stojánek na tužky nebo pastelky. Penál se zapínáním na zip s rozměry 15 × 22 cm. Ve složeném stavu o rozměrech cca 15 × 13 cm slouží jako elegantní stojánek na tužky nebo pastelky, takže přesně víte, kde a co všechno máte v penálu k dispozici. Penál je barevně rozdělen na dvě části, horní s motivem pampelišek a spodní část v okrové barvě. Penál se dá použít také jako kosmetická nebo cestovní taštička na všechny možné drobnosti.

POUZDRO “ZIPSÁČEK”
Zipsáček je malé pouzdro, které využijete jako penál na tužky, malou kosmetickou taštičku, obal na brýle nebo jako taštičku na různé drobnosti, které potřebujete mít u sebe. Rozměry pouzdra jsou cca 16 × 25 cm. Pouzdro se zapíná na zip.

Uvedená cena odpovídá ucelené sadě všech tří výše popsaných produktů. Pokud máte zájem pouze o část produktů ze sady, je dodání samostatných kousků možné pouze po individuální domluvě. 


Menu
--