Domů Zboží Od AT

Samanta

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od AT

Katalogové č.: 11136516
Zobrazení: 124x
Vloženo: 31.12.2019
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nepřehlédnutelná spona do vlasů s velkou cihlově zbarvenou placičkou jaspisu, doplněnou korálky mahagonového obsidiánu a serpentinitu. Spona je vytvořená z drátků z nerezové oceli časově náročnou technikou wire wrapping. Je lehká, velká 11 x 4 cm. Na zapínání je použita francouzská mechanika, délka 9,5 cm.
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Jaspis. Podle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí.
Rak, Panna, Váhy, Beran, Štír, Kozoroh
Obsidián vás zavádí do nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a vše nevyřešené a odsunuté do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Ochraňuje nositele před špatnými vlivy, dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, prolomuje blokády.
Štír, Střelec, Kozoroh
Serpentinit neboli Hadec - kámen věrnosti a snů
V magii užívaný proti psychickým útokům. Je to mocný léčící kámen, který zesiluje energii ostatních minerálů. Aktivuje imunitní systém, působí proti toxinům, zlepšuje absorpci výživných látek a kyslíku. Posiluje duševní výkon, odolnost a podnikavost.
Beran, Blíženci, Býk, Váhy

Menu
--