Domů Zboží Od Turca

Šátek, pléd - sváteční

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Turca

Katalogové č.: 9844763
Zobrazení: 438x
Vloženo: 3.9.2018
Počet srdcí: 89x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ***Při nákupu 2 a více výrobků máte poštovné zdarma***

Jemný, hebký a nadčasový šátek, který se při správné péči stane vaším to celoživotním partnerem. Trpělivá ruka tentokrát nepoužila krajkový vzor, ale zato více barev a opět velmi kvalitní příze s příběhem...a přidala něco jemného merina a baby alpaky s hedvábím.  Barev je dosti, ale jsou jemné a  jakoby zastřené. Tento šátek je větší a robustnější než předchozí.

Tento šátek je originál a originálem zůstane. Žádný další nebude přesně takový. Navždy jedinečný.

Šátek je 172 cm dlouhý a 86 cm vysoký ( strany  136cm )

K výrobě jsem použila překrásnou přízi od Upletusi -  Fino mini set Henrietta. Tato příze je čiště přírodního složení (70% merino vlna, 30% hedvábí). Merino vlna dodá měkkost a hřejivost, hedvábí lesk a jemnost, ale i tvarovou stálost a odolnost. A dále ručně barvené  merino od Pshedoo a baby alpaku s hevábím od Dropsu.

Koupí podpoříte tento projekt:

O projektu Manos del Uruguay: Projekt podporuje ženy, které žijí na venkově. Ty mají možnost pracovat z domu, vydělat si peníze a díky tomu mohou zůstat se svými rodinami, místo nutnosti odchodu do slumů u Montevidea. Tento způsob umožňuje ženám nejenom výdělek peněz, ale i sociální kontakt s ostatními barvířkami a v neposlední řadě také vyšší sebevědomí a kvalitu života jak pro ně, tak pro jejich rodiny.

    Menu
    --