Domů Zboží Od pospichalka

Šaty s výrazným vzorem a vůní dálek - vel. 38

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pospichalka

Katalogové č.: 7165132
Zobrazení: 111x
Vloženo: 22.2.2016
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, upozorňuji, že některé předměty z nabídky mám uložené na chalupě, kam jezdíme většinou jednou za 2 týdny. Může se tedy stát, že budu moci případnou objednávku vyřídit až s určitou časovou prodlevou - o termínu dodání budu informovat. Děkuji za pochopení.

Zajímavě a velmi efektně řešený model šatů s výrazým vzorem, který promlouvá o tajemných dálkách. Netradičně a nápaditě řešený živůtek - Výstřih je dráždivý do V, šaty dělají krásný dekolt, ale přesto jsou velmi decentní a elegantní. Vyniknou v nich ramena, střih vede za krk. Můžete v nich vyrazit na prázdninovou cestu, ale bez obav i v létě do kanceláře, budete neodolatelná na romantické schůzce, můžete je ale také obléknout na plavky libovolné barvy.

Šaty jsou vzadu v přestřihu mírně přibrané a do gumy, stahují se pod prsy na šňůrku buď volněji nebo napevno, pak jsou přibranější. Zakryjí i mírné bříško. Velice příjemný a pohodlný materiál - pružný, lehký, nemačká se, v létě příjemně chladivý (95 % polyester, 5 % elastane). Vezmete-li je s sebou na dovolenou, máte po starostech - zvládnete v nich jakoukoliv příležitost, barevně se hodí k libovolným doplňkům.

Velikost uvedena 38/S, pohodlně i pro vel. M. Šaty jsou průžné a krásně se poddají, střih je od přestřihu volný, netřeba se tedy bát rýsujících se nedokonalostí. :). Délka 95 cm, obvod před prsa v neroztaženém stavu 90 cm, v pase a dále volné. Při postavě výšky 165 cm délka přesně nad kolena.

Naprosto dokonalý stav, s největší pravděpodobností jen velmi málo nošeno. Vyrobeno na Sri Lance. Opravdu skvostný a nepřehlédnutelný model, kde je krásně využitý vzor látky.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1980 - 1986
Menu
--