Domů Zboží Od Dílna Krakovice

Se šarmem tygra.

480 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dílna Krakovice

Katalogové č.: 11931122
Zobrazení: 110x
Vloženo: 9.11.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Se šarmem tygra.

…..taková „čirá radost na ruku“ plná energie, vyrobená uprostřed přírody, v krásném prostředí kamenného venkovského statku Krakovice :-)

Všechny minerální korálky použité v náramku jsou čistě přírodního původu, nejsou imitací, nejsou syntetické, ani uměle dobarvované.

Náramek je složený z jedenácti tyrkysů a osmi amazonitů, v jemném přechodu od krémové bílé po krásnou typickou sytě tyrkysovou barvu. Mezi dvěma miniaturními ozdobnými nerezovými kaplíky a čtyřmi korálky je umístěno nádherné tyrkysové tygří oko s hlubokým leskem. Všechny korálky jsou velikosti 8 mm. Celková délka náramku je cca 17,5 cm. Je vyroben z pevného, ale lehce pružného vlasce.

Tyrkys je ochranným kamenem, používaným již odnepaměti na výrobu amuletů. Je to jeden z nejúčinnějších léčivých krystalů, přináší zotavení ducha i pohodu těla. Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, odstraňuje negativní energie a hněv. Napomáhá udržet příznivý zdravotní stav, zklidňuje nervový systém. Má velké filtrační schopnosti, včetně pohlcování záření mobilních telefonů. Tygří oko je ochranný kámen, jenž se tradičně nosil jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Ukazuje, jak se má správně používat síla a přináší svému majiteli integritu osobnosti.

Náramek je uložen v ozdobné krabičce s logem dílny Krakovice (různé barvy a potisky). Ať už si ho vyberete pro sebe, nebo pro své blízké jako dárek, ať Vám všem dělá radost a minerály Vám přinesou svoji přírodní sílu, klid a ochranu.

Menu
--