Domů Zboží Od Šperky ZOra

Secese

1 443 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky ZOra

Katalogové č.: 13183792
Zobrazení: 48x
Vloženo: 27.2.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk z cínu s příměsí stříbra.

Přívěsek je osazen hroznovým achátem a doplněn měsíčním kamenem, do náušnic jsou vsazeny hroznové acháty a zlomky měsíčního kamene.

Velikost šperku cca 9 cm, řetízek z nerezové oceli dlouhý 46 cm, náušnice včetně závěsu z nerezové oceli 7 cm, bez závěsu 5,5 cm. 

Přívěsek je zavěšen na řetízku z nerezové oceli. Náušnice jsou zavěšeny na zavíracím nerezovém závěsu.

Dárkově baleno.

Popis kamene: Hroznový achát z Indonézie.

Chalcedon (achát) se většinou tvoří v dutinách hornin různého druhu, ale převážně v chladnoucím magmatu, kde vzniká za nízkých teplot jako sraženina silikátových roztoků. Občas se setkáváme s chalcedony, které vznikají jako dehydratačná produkt opálu. Možno nalézt i na trhlinách hadců, nebo vytváří hlízy ve vápencích. Jeho výskyt je tedy hojný.

Chalcedon je kryptokrystalická odrůda křemene– je složen z tak malých krystalků, že se jeví jako celistvý. Tvoří náteky, kůry, mandle, geody. Z dutin jsou známé vrstvy s ledvinitým nebo hroznovitým povrchem, který tvoří nezřídka i úhledné krápníky a pupenité agregáty.

Botryoidalní chalcedon (hroznový achát) nese cennou energii duchovního růstu a moudrosti. Tento chalcedon patří ke korunní a srdeční čakře, posiluje intuici, víru a odvahu. 

Achátů existuje velké množství druhů, ale jejich schopnost jsou v jádru velmi podobné.

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang. Tzn. že umí dát do souladu pozitivní a negativní síly, které udržují celý vesmír pohromadě. Podporuje sebedůvěru, posiluje soustředění a správná rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost k sama sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. 

Měsíční kámen neboli adulár je lesklý minerál ze skupiny živců, odrůda K-živce – ortoklasu – s příměsí albitu. Název zavedl v roce 1780 Ermenegildo Pini podle lokality z alpského pohoří Adulagebirge (součást Gotthardského masivu) ve Švýcarsku.

Měsíční kámen je ceněný polodrahokam pro následující důvody: přináší štěstí, pomáhá při předpovídání budoucnosti, zvyšuje intuici, podporuje inspiraci, přináší úspěchy v lásce a obchodních záležitostech, poskytuje ochranu na zemi i na moři. Měsíční kámen je používán léčiteli pro podporu funkce šišinky a vyvážení vnitřních hormonálních cyklů s rytmy přírody. Měsíční kámen je spojen s měsícem, vodou a znamením Raka. Perla se pojí se znamením Blíženců a Raka.

Jak pečovat o cínový šperk si můžete přečíst na mém profilu.

Menu
--