Domů Zboží Od tabula rasa

secesní

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od tabula rasa

Katalogové č.: 7495759
Zobrazení: 12x
Vloženo: 7.6.2016
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek z cínu, Křemene a korálky Karneolu.
Vytvořeno z bezolovnatého cínu se stříbrem. Délka  přívěsku je 8 cm. Zavěšen je na černé kůži délky 43 cm a prodlužovací řetízek.
Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno.

Křemen / ID - KRS-20/004 / Brus - Kabošon / Váha - 29,64 ct. / Rozm. - 22,2x16,5x11,0 mm / Čistota - SI-I1 / Barva - Hnědě tónovaná / Úpravy - Bez úprav / Původ - Afrika
Vysoký kabošon barevně tónovaného křemene - záhnědy ve velmi dobré čistotě. Kámen má drobné vnitřní trhlinky.
Záhněda - přináší úlevu od strachu, rozhání deprese a navozuje stav emocionálního klidu, je to vynikající prostředek proti stresu. Pomáhá vyrovnaně překonávat obtížné situace a dodává sílu při rozhodování. Potlačuje noční můry a objasňuje význam snů. Zvyšuje soustředěnost a potlačuje komunikační problémy.
Karneol - je velmi mocným kamenem, který dokáže posunout život člověka směrem k jeho pravé podstatě. Pomáhá mu najít vlastní životní cestu. Otevírá nové dveře a pomáhá naplnit lidské sny. Je to kámen motivace a odvahy. Dodává člověku vitalitu a stimuluje jeho kreativitu. Napomáhá mu dělat pozitivní životní rozhodnutí a dodává víru ve vlastní osobu.
Stejně se věří, že karneol dokáže pomoci lidem, který se cítí zneužíváni. Ochránit dokáže i závistí, hněvu a neopodstatněného odporu okolí. Velmi účinně snižuje negativní postoje a celkově přináší vnitřní klid. Věří se také, že dokáže přeměnit negativní energii na pozitivní. Učí člověka milovat vlastní život a sebe sama.

Menu
--