Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Secesní náušnice s jadeitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce60 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 4395000
Zobrazení: 176x
Vloženo: 19.10.2013
Počet srdcí: 66x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Netradiční originální náušnice - nepřehlédnutelný secesní šperk. Typické květinové motivy působící velmi vzdušně a lehce.

Jsou vyrobeny z atestovaných materiálů. Nerez je stálobarevný materiál, který dále nexiduje. Dekorováno je bezolovnatým cínem  s obsahem stříbra. Středu dominuje světlezelený jadeit (6 mm), připomínající kuličku jmelí. Zapínání z hypoalergenního osteofixu (netečný materiál používaný ve zdravotnictví).

Náušnice není nutné čistit - nemění barvu. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů - dá se běžně koupit v drogerii).

Při výrobě jsem zkombinovala několik šperkařských technik. Celý motiv je velmi pevný a výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Zaručuji precizní a profesionální zpracování.

Délka náušnic bez zapínání je 38 mm, zapínání má 15 mm.

K sestavení kompletní sady nabízím další originály: přívěsek, brož. Podle přání můžu doplnit dalšími kousky (prsten, čelenka, náhrdelník, náramek, ...).

Menu
--