Domů Zboží Od Bílá Makovice

Sedací polštář Kocourek Bertík

1 480 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bílá Makovice

Katalogové č.: 13403125
Zobrazení: 31x
Vloženo: 20.6.2022
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nabízím hravý, zdravý a osobitý sedací polštář s motivem kocourka Bertíka. 

Polštář má tvar válce, průměr 38 cm a výšku 15 cm. Svými rozměry je tedy univerzální, nemusí být určen pouze dětem. Primárně ale použitým motivem na děti cílí. Polštář nabízí nejen možnost sezení a dovádění, ale také relaxace a cvičení (srovnání zad a pod).

Vrchní polštář je ušitý ze softshellu, protože tomuto materiálu se nazachytávají očka, nepárá se a nedrží se na něm prach a případná špína. Polštář se zapína na kostěný zip. Složení vnějšího polštáře: 100% polyester (praní 40°C, sušička NE, bělení NE).

Vnitřní polštář je ušitý z přírodní nebělěné bavlny a je naplněn směsí špaldových a pohankových slupek v bio kvalitě. Slupky kupuji v moravské Ekofarmě. Díky této náplni lze polštář nahřát (na sluníčku, na topení) a používat pro zahřátí potřebných partiií těla. Složení vnitřního polštáře: 100% bavlna (praní 90°C, sušička ANO). Vnitřní polštář má zapínání na suchý zip, je tedy možné slupky doplnit nebo odsypat.    

Celý motiv je mojí autorskou grafikou, kterou tvořím moc ráda. Každé zvířátko vzniká postupně, od skic přes černobílou kresbu po finální barevnou úpravu. Graficky zpracované jsou jak vrchní a spodní kulatý díl, tak i boční díly a poutko, které má každé zvířátko specifické. 

Potisk na polštáři nechávám zhotovit v jedné moravské rodinné tiskárně. Jedná se o sublimační tisk, který je stálý, pekně sytý a není znát na omak.

Zobrazení barev se v závislosti na nastavení monitorů může mírně lišit.   

 

           

Menu
--