Domů Zboží Od zdenka425

Sedací vak pro kluky - sleva

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od zdenka425

Katalogové č.: 1783871
Zobrazení: 76x
Vloženo: 15.6.2011
Počet srdcí: 26x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sedací vak o velikosti 120x90 cm se dá krásně natvarovat do tvaru křesílka či sedátka.   Vak je přizpůsobivý pohybu dětí, snadno se vytvoří jakýkoliv tvar a děti v něm  užijí pohodlí, ale i spoustu legrace. Mohou se na něm jakkoliv válet, hrát si i odpočívat.  Látka s motivy vojenských letadel, tanků apod. se bude líbit obzvláště klukům.Z této látky mohu ušít i jiný tvar sedacího vaku - viz tento

Náplň tvoří  speciálně čištěné a zdravotně  nezávadné EPS kuličky (polystyren) o průměru 3 - 4 mm. . Kuličky nenasákávají vlhkost, takže není možnost aby se v nich drželi roztoči anebo plíseň.

Vnitřní povlak je ze 100% bavlny, uzavřen zipem možno kdykoliv kuličky ubrat anebo přidat. Vnější povlak je ušit také ze 100% bavlny, zapínání je vytvořeno na  zip.  Vnější povlak doporučuji prát na 30 stupňů.

K vaku možno přikoupit i pytlíčky na drobnosti se stejným motivem - na ovladače, kapesníčky, autíčko, sladkosti apod. Na všechny důležité věci, které kluci potřebují mít při ruce při posezení ve vaku. Z této látky mohu ušít i různé pytle na cvičební úbory nebo i polštářek dle přání.


    Menu
    --