Domů Zboží Od Kobayashi

Šeptej mi o tom, jak nádherná jsem.

1 055 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 5808062
Zobrazení: 60x
Vloženo: 4.12.2014
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný autorský přívěsek s larimarem. Použita slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 3,6×2,5×0,7cm. Velikost kamene 2,8×2,1×0,7cm.

Vlastnosti: Nadpozemský larimar, nedávno objevený, je jedním z duchovních kamenů otevírajících vstup do nových dimenzí a podněcujících evoluci Země. Vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Larimar umožňuje snadné ponoření do stavu hluboké meditace. Přirozenou cestou zvyšuje úroveň uvědomění a uvádí tělo i duši do harmonie s novými vibracemi. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice omezující duchovní já. Funguje jako průvodce duše po pravé cestě životem. Larimar umožňuje spojení se světem andělů, stejně jako navázání kontaktu s dalšími světy. Jedná se o vynikající kámen pro všechny, kdo hledají spřízněnou duši. Dokáže rovněž vyléčit šrámy pocházející ze vztahů v minulých životech a stará se o srdeční traumata. V duševním životě dokáže larimar odstranit vsugerovaná omezení a bloky. Odbourává sklon k chování, jímž si jeho majitel sám škodí – zejména zvyk zaujímat pózu mučedníka. Pomáhá při převzetí kontroly nad vlastním životem. Zvláště užitečný je při potlačování pocitu viny a odstraňování strachu. Pokud jej budete nosit v dobách plných stresu a nevyhnutelných změn, dokážete všem strastem čelit s vyrovnaností. Na mentální úrovni zajišťuje larimar klidné, jasné a konstruktivní uvažování. Podněcuje tvůrčí schopnosti a dodává odvahu vrhnout se do proudu událostí a plout s ním. Do citového života vnáší larimar klid a vyrovnanost. Funguje jako prostředek proti citovým extrémům. Hojí prodělaná srdeční traumata a zajišťuje nové napojení na zdroje přirozené hravosti a radostné dětské energie. Jakožto léčivý zemský kámen udržuje larimar spojení s energií Bohyně Země. Pomáhá ženám naladit se znovu na vrozenou ženskost a obnovit jejich spojení s přírodou. Pokud se položí na zem, dokáže vyrovnávat nerovnováhu v hladině zemské energie a likvidovat vliv geopatogenních zón.

Léčebné využití: Po umístění na srdce, třetí oko nebo solar plexus (případně při jemném přejíždění po těle) odstraní larimar připojené entity. Podněcuje činnost třetího oka, srdeční, korunní a krční čakry a umožňuje zahájení samoléčebného procesu. Zvlášť prospěšně funguje při problémech s chrupavkami a krkem. Odstraňuje zablokování energie v hlavě, hrudi a krku. Lze jej rovněž položit na ztuhlé klouby nebo zablokované tepny. Po přiložení na bolestivé místo z něj rychle vytáhne bolest. Používá se jako nástroj při reflexologii, neboť dokáže odhalit místo nerovnováhy a pročistit meridiány.

Umístění: Přikládejte nebo noste delší dobu. Používejte i na nohy.

    Menu
    --