Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Serpens

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 3037861
Zobrazení: 3x
Vloženo: 14.9.2012
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lehoučký náhrdelník - dvojitá spirála z chirurgické oceli se sadou devíti drobných drahokamů pro harmonizaci 1.-3.č. (tyrolský granát - almandin, karneol, citrín, horský křišťál). Zavěšeno na oranžové saténové stužce.

Délka přívěsku 4,5 cm, délka stužky 38 cm., zapínání na ručně vyrobený háček a očko, vše chir.ocel (vhodná i pro alergiky).


Osobní feng-shui
:
Náhrdelník je vhodný pro cílenou harmonizaci zejména  1., 2. a  3. energetického centra ( čakry), jejich vyvážený a zdravý rozvoj a vzá-jemnou spolupráci. 
Velmi vhodný pro těhotné ženy a všechny, kdož mají tendenci příliš "ulítávat" od každodenních všedních lidských povinností a "radostí" (včetně náklonu k drogám).  
První tři čakry nám zajišťují existenční stabilitu, rovné vztahy, sebedůvěru, ale též správné fungování tělesných systémů pánve a břicha, zdravý průběh i vývoj trávení, sexuality a vylučování.
Při již existujících potížích pomáhají zvolené drahokamy tuto oblast znovu harmonizovat na jemnohmotné úrovni, která je pak vodítkem pro fyzické uzdravení.
Působí stabilizačně na všechna znamení zvěrokruhu (u Beranů, Býků,  Kozorohů a Lvů  v případě  přílišného zaujetí hmotou doporučuji nosit spíše příležitostně).

Almandin - tyrolský granát - působí především v oblasti pánevního dna a kostrče (1.č.), pomáhá ozdravět krev a s ní související témata (chuť do života, vitalitu, krvetvorbu, srdce a krevní systém, menstruaci...), silně napomáhá správnému zakořenění a spojení se Zemí.
Karneol - harmonizuje především orgány pánve a podbřišku (2.č.), zejména uropoetický (pohlavní a vylučovací) systém. Psychosomaticky pomáhá uzdravení vztahů  - partnerských,  sexuálních i generačních. Přispívá k harmonizaci krvetvorby, pevnosti svalů i odbourávání již nepotřebných buněk.
Citrín - žlutá odrůda křišťálu - pomáhá harmonizovat oblast břicha a všech tamních orgánů (trávení, metabolismus, detoxikace), na psychosomatické úrovni pomáhá stabilizaci a zdravému rozvoji osobnosti, aniž by nechával přerůst ego. Posiluje CENTRUM celého těla (hara, T'ai-chi, tan-tien, solární čakra...) a upevňuje tak schopnost čerpání ze zdroje vlastní energie i propojení s Celkem. Pomáhá kontrolovat nefiltrované emoce.
Horský křišťál - harmonizuje, čistí a stabilizuje, podporuje přirozenou funkci všech systémů těla, duše i  ducha, posiluje a sjednocuje práci jednotlivých čaker i podpůrných prostředků (ostatních kamenů), posiluje spojení se Zemí......
Ocel - železo - resonančně podporuje zdravou krvetvorbu (železo v krvi) a sounáležitost se Zemí (železné rudy v zemské kůře).
Spirály pomáhají rozvést všechny energie do těla a jemnohmotných systémů.

Menu
--