Domů Zboží Od monimoni

Set baretka a bezprsťáčky "V hortenziích"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od monimoni

Katalogové č.: 12704703
Zobrazení: 463x
Vloženo: 28.8.2021
Počet srdcí: 51x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Souprava - bezprsťáčky + čapulka - baretka na 4 jehlicích ručně pletená v odstínech květů hortenzií, které se s podzimem vybarvují -  modrorůžových tónech...

A také bezprsťáčky jsou jen jednoduše  hladké, levá zdobená háčkovaným kvítkem...

Kombinovala jsem opět ručně barvené příze - jemné merino v zajímavém melíru s proužky z buretového hedvábí v odstínu pink a ocelově modré...

Čapulka mírně přepadá dozadu nebo na stranu, podle preferencí majitelky 

Materiál: 100% merino + 100% přírodní buretové hedvábí

Velikost: obvod 54-68 cm, pružný model (výška čapky od začátku rantlu ke středu je 22 cm)

Autorská a jedna jediná! :)

Souprava skvěle ladí s blankytným šátkem s bambulkami

Údržba:   nelépe jemné praní v ruce  jemný prací prostředek, určený na vlněné výrobky, při nízkých teplotách, nemnout, nekroutit, jemně vymačkat do ručníku, sušit volně rozložené. Bez prudkého střídání teplot pracích lázní!

Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná.

Ovčí vlna je přírodní vlákno s nedostižnými vlastnostmi - tepelněizolačními, odolnosti proti vodě, odvádí vlhkost, je prodyšná, antialergická, hřeje i když je vlhká atd.

Buretové hedvábí - příze z vnějších ovinů kokonu bource morušového. Obsahuje velké množství saricinu (vydává specifickou vůni, která však praním postupně mizí), má silný antibakteriální účinek. Může mít příznivý vliv na akné, ekzémy atd. Hedvábí v létě chladí, v zimě hřeje, dokonale saje pot.Je krásně splývavé a má jemný specifický lesk.

Další moje autorské čapulky najdete TADY.

image

Menu
--