Domů Zboží Od šárka6

Šik náušnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od šárka6

Katalogové č.: 12624112
Zobrazení: 9x
Vloženo: 17.7.2021
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náušnice jsou vyrobeny z chirurgické oceli, lávy a magnezitu. Jsou vhodné i pro osoby, které mají alergii na různé kovy.

Délka: bez háčku 3,4 cm, s háčkem 5 cm. 

Láva

Je kamenem odvahy, ochrany a emocí.
Je silným ochranným kamenem. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Proto dodává životní energii a současně uklidňuje. Zvyšuje sebevědomí, odhodlání, odvahu a vitalitu. Rozvíjí fantazii, aktivuje logické myšlení. Posiluje pozitivní emoce v nás jako např. radost, optimismus, naděje. Pomáhá také v boji proti strachu a stresu. Stabilizuje a uzemňuje.

Zmírňuje bolesti, napětí ve svalech. Posiluje imunitu, látkovou výměnu, lymfatický systém.

Magnezit

Je kamenem vnitřního klidu a harmonie.
Zahání stres a jeho negativní účinky a dodává klid, nadhled, pozitivní myšlení a rozvahu. Dokáže významně pomoci při nepodmíněné lásce v situacích, kdy jsou vztahy s jinými lidmi problematické. Otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce – včetně lásky k sobě samému. Učí nás radovat se z toho co máme a neřešit co nám schází. Naučí nás přijímat sami sebe a ostatní takový jací jsou, bez potřeby je měnit. Posiluje sebevědomí, naši vůli a pomáhá při boji se zlozvyky. Celkově nás duševně očišťuje - pomáhá mysli komunikovat s našim srdcem. Když budete milovat sami sebe, dosáhnete osobního štěstí. Magnezit také prohlubuje spokojený spánek.

Magnezit pomáhá tělu hospodařit s hořčíkem a zrychlit metabolismus. Snižuje cholesterol. Odstraňuje veškeré zplodiny i radioaktivitu z těla, ovlivňuje funkci štítné žlázy a krevní oběh. Zpomaluje srážlivost krve. Působí na dýchací orgány, tlusté střevo, bolesti zubů, zad, revma, svalové a žaludeční křeče, střeva a žlučník, čistí krev, potlačuje tvorbu cyst a pomáhá při problémech s prostatou. Zmírňuje bolesti hlavy a migrény. Také pomáhá neutralizovat tělesné pachy a regulovat pocení. Hojí kosti.

    Menu
    --