Tip: přidejte potravinářské barviva - takže dekorace bude vypadat více
a efektivněji
Jak vařit
1. se Naplňte celou dutinu uvnitř plísně směsí. Opatrně tamper
2. se Přebytek odstraňte pomocí cukrářské špachtle.
Třetí Vložte mléko do lednice nebo do mrazáku (v závislosti na hustotě směsi).
Čtyři Jakmile se materiál ztuhne, odstraňte hotový výrobek z formy. K tomu stačí pečlivě ohnout stěny formy.
5 se Vložte dekorace na dezert a podávejte na stůl.
Silikon je bezpečný pro jídlo. Lze použít při teplotě -40 až
+ 230 °C
Tvar se používá pro tvůrčí činnosti, například při výrobě mýdla.
Set: žádný
Barva: růžová
Tvar: náměstí
Obrázek: ne
Materiál: silikon
Téma pro mladé