Domů Zboží Od diko

Šípková Růženka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od diko

Katalogové č.: 4433445
Zobrazení: 444x
Vloženo: 29.10.2013
Počet srdcí: 94x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník Šípková Růženka je nápadný, atypický, autorský šperk zhotovený technikou korálkové výšivky - beadembroidery. Je zvláštní netradičně dlouhým přívěskem, který vyvolává tak trochu dojem kravaty. Náhrdelník tvoří přívěsek zavěšený na dutince, která je  vyztužena tenkým paměťovým drátem. Přívěsek lze z dutinky snadno sejmout, samotná dutinka je pak plnohodnotným decentním šperkem. Barvy - růžová a zelená.

Centrum náhrdelníku tvoří tři obšité oválky růženínu (cca 2 x 3 cm) obklopené výšivkou z rokajlu v různých tónech zelené a v různých velikostech. Ze spodního okraje výšivky vybíhají dlouhé třásně, které jsou navlečené ze stejného rokajlu jako výšivka. Třásně jsou zakončené směsí růženínových zlomků a drobných růžových ohňovek. Na výrobu náhrdelníku byl použit rokajl převážně české provenience (Preciosa) doplněný o japonský rokajl (TOHO). Výšivka je podšita přijemnou semišovou látkou ve středně šedé barvě.

Délka přívěsku (včetně závěsných oček a třásní) je cca 40 cm. Obvod kolem krku (včetně zapínání) je cca 42 cm + 4 cm adjustační řetízek. Zapínání je bižuterní (kroužky, karabinka, řetízek), barva platina. Adjustační řetízek je zakončený drobnou ozdobou (návlek z použitých korálků a zlomků).

Plánuji náhrdelník doplnit do sady o náušnice a náramek.

paletka

Menu
--