Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Síra krystal surovina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14655390
Zobrazení: 9x
Vloženo: 2.5.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: MIMOŘÁDNÁ AKCE: Vážení zákazníci. V obchodě připravena 25% sleva na minerály pro objednávky od 1.000 kč (hodnota zboží, bez dopravy). Platí na všechno zboží kromě dárkových poukazů. Platnost do konce měsíce nebo do oznámení o jejím ukončení. Slevu promítnu do objednávky při jejím potvrzení/přijetí. Děkuji a přeji příjemný výběr a nákup... Ji.

Maličký krystal zářivě žluté, krystalické síry. Kamínek je optimálně vhodný k usazení do prstýnku. Je maličký, ale ve své barvě hodně výrazný. Energeticky je síra mega minerál, přečtěte si, co všechno umí a na co je specialista...

Obecně síra náleží do skupiny minerálů , které vylepšují naše dosavadní schopnosti, vlastnosti, možnosti či stav. A volíme je tehdy, pokud je naším záměrem navýšení energie, abychom této žádoucí změny dosáhli.

Síra je jedním ze žlutých kamenů, které výborně, účinně, pracují zejména s pupeční čakrou. Je dobrou volbou, pokud máme problém jasně ukázat, kde máme své hranice. Má v sobě také očistné schopnosti, dokáže čistit především energetické bloky a různé zažité, ale nevhodné vzorce chování.

Má však ještě jednu specifickou schopnost: oprošťuje nás od potřeby dramat. Pěstování si role oběti, chudáka, který má těžký život, sebelítosti, lpění na dávných křivdách a zraněních. Vracení se k minulému, přestože si současně uvědomujeme, že nám to do života vnáší neklid. Síra nám umí pomoci (obdobně jako obsidián) odpoutat se od toho, co bylo, na čem stále lpíme, co jsme dosud nezpracovali a co se nám stále dokola vrací do života. Přestaneme plýtvat energií na to, co bylo a již nám to ničemu neslouží. Nebudeme nafukovat svoji důležitost a přestaneme stále dokola tvořit dramatické situace. Ušetříme tím velké množství energie, kterou použijeme ke tvoření své budoucí reality. Svůj život tak i můžeme od základů změnit.

Pupeční čakra

Tématem pupeční čakry je naše osobnost. Naše sebevědomí, sebejistota, správně nastavené osobní hranice a také schopnost si je ohlídat a chránit, umět se postavit sám/sama za sebe. S tím je spojený také náš pocit bezpečí. Dalším velkým tématem pupeční čakry je hojnost, a to nejen ta finanční, ale celkově rozumné uspokojování všech našich potřeb a přání. Aktivní pupeční čakra se v praktickém životě promítá do kvality našich vztahů a dobrého pocitu ze sebe sama.

Rozměry: cca 0,9 x 0,4 x 0,2 cm.

Lokalita: Bolívie.

Moje pozn.: (B7148).

    Menu
    --