Domů Zboží Od wilde

Skládací nákupní taška "Cestovatelská" :o)

371 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od wilde

Katalogové č.: 6962706
Zobrazení: 134x
Vloženo: 19.12.2015
Počet srdcí: 78x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Opět nabízím možnost ušít na zakázku podobnou věc, jaká již byla prodána. V případě zájmu prosím pište vnitřní poštou a domluvíme se. :o)

Znáte to - jdete na nákup a vlastně nic nepotřebujete, jen pár drobností... Nakonec zjistíte, že ještě tohle by se hodilo, tohle je v akci, škoda to nevzít, že? :o) A z malého nákupu je rázem větší nákup.

Nemáte rády neekologické igelitové tašky? Je tu řešení - skládací nákupní taška, která se pohodlně vejde do kabelky a rozložená pojme až 8 kg nákup (odzkoušeno mnou osobně :o). Ideální je nejen pro Vás, ale i jako dárek pro Vaše blízké...

Prostorná nákupní taška je ušita z bavlněné kvalitní látky. Na dno je použita zahraniční výztuha, která ho zpevní a zároveň umožňuje praní v pračce na 40 stupňů, žehlit na bavlnu.

Taška má pečlivě začištěné všechny švy, nikde nekouká ani nit /viz detailní foto vnitřku, kolem dokola je olemována šikmým proužkem/.

Rozložená nákupní taška má rozměry 45 cm na výšku a 46 cm na šířku. Zavřená taška (zapnutá na zip) má rozměry 14x18 cm. Zavřená nákupní taška má i ucho, které je vyztužené a lze za něj tašku ve složeném stavu nosit. :o)

Ucha jsou vyztužená a měří cca 37 cm.

Taška je ušita podle Bellet design.

 

Menu
--