Domů Zboží Od ŤapŤapky

Skladem Vesmír Velikost 17-18 cm

643 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od ŤapŤapky

Katalogové č.: 13024734
Zobrazení: 12x
Vloženo: 14.12.2021
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávky na míru přijímáme v omezeném množství, napište nám zprávu a informujte se na termín dodání. Skladové ťapky odesíláme ihned. Děkujeme za Váš zájem. Zdraví Veronika

Dětské botičky jsou nezbytným doplňkem dětské výbavy. Ťapáčky jsou specifické svým originálním vzhledem. Vynikají tvarem špičky, která kopíruje prsty a vytváří pro ně dostatečný prostor uvnitř boty.

Bavlna má důležité vlastnosti pro příjemný pocit z nošení. Je přírodním materiálem, který je vzdušný, lehký a poddajný a proto tvoří vnitřní a vnější část ťapáčků.
Namáhané části jako například špička, jsou zesíleny softshellem, odolným pevným materiálem jehož unikátní vlastností je stálobarevnost a voděodolnost.

Protiskluzová podrážka udržuje chodidlo stabilní na různých typech povrchů a zabraňuje uklouznutí. Z jejích vlastností budou nejvíce těžit děti, které si stoupají a učí se chodit.

Ťapáčky jsou ultralehké, ohebné a tak podporují přirozený vývoj chodidla, který je pro rostoucí děti klíčový. V období, kdy není možná chůze bez bot, můžete zvolit ťapky jako příjemný kompromis bosé chůze.

Vnitřní gumička je regulovatelná na uzlík, který je možné převázat a přizpůsobovat utažení vlastním potřebám.

    Menu
    --