Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Skolecit AA tromlovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14555887
Zobrazení: 10x
Vloženo: 3.3.2024
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tromlovaný kamínek bílého skolecitu ve kvalitě AA. Barevně i povrchově čistý, s hedvábným leskem. Přírodní surovina tohoto minerálu je tvořena podlouhlými, tenkými krystaly (takový surový vzorek je možné vidět přiložený na fotografiích). Kamínek vhodný zejména ke krystalo-terapii, skolecit je energeticky skvělý minerál.

Patří mezi zeolity, bývá zbarvení bílého až narůžovělého, také bezbarvý. 

Jeho krystalická mřížka jej řadí mezi minerály, které chrání to, čeho si u sebe ceníme (zdraví, vztahů, pozice), ochraňuje nás před ztrátami všeho druhu. Vytahují navenek to nejlepší z nás, světlo z nás.

Skolecit má jemné, vysoké vibrace. Pracuje s námi tedy především na jemnohmotné úrovni. Hodí se i pro osoby, které nemají s vysoko-vibračními minerály zatím zkušenosti nebo pro lidi, kteří jsou na své energetické pole obzvlášť citlivé. Jemná energie skolecitu jim je tak více přístupná.

Minerál v sobě nese vnitřní světlo, má mimořádně uklidňující působení, navozuje pocit vnitřního míru. Posiluje sebedůvěru a vytváří pocit bezpečí. Napojuje nás skrze korunní čakru na energii vesmíru. Po určitých zkušenostech v práci s krystaly se můžeme napojit a setkat se i s jinými mimozemskými bytostmi. Skolecit nám umí přivolat živé sny a lépe si vzpomenout na jejich obsah. Je velice vhodný k meditacím, při nichž do těchto snů nahlédneme na hlubší smysl.

Skolecit se doporučuje nosit co nejčastěji u sebe, naplno se obklopit jeho energií. Účinné je také jeho zakomponování do krystalické mřížky, která na nás bude v prostoru, kde pobýváme, silně působit.

Rozměry: 2,4 x 1,6 x 1,5 cm.

Lokalita: Indie.

Moje pozn.: B5406.

Menu
--