Domů Zboží Od Manufatto1

Skříňka na klíče

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Manufatto1

Katalogové č.: 13053838
Zobrazení: 204x
Vloženo: 6.1.2022
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dřevěná skříňka na klíče upravená technikou decoupage ve starobylém stylu. Je mořená, důkladně přelakovaná akrylovým lakem (uvnitř také) a voskovaná pro snadnou údržbu. Ozdoby na skříňce jsou ručně vyrobené a patinované v barokním stylu. Skříňka na klíče obsahuje pět háčků pro zavěšení klíčů a předmětů. Na zadní straně jsou předvrtané dvě dírky pro možnost zavěšení na stěnu. Má kapsu na bankovky, dopisy, doklady, kartáče na vlasy a různé drobné předměty. 

Materiál: MASIV - borovicové dřevo

Rozměry: Výška 41 cm, šířka 13 cm, hloubka 5 cm.

Při decorovaní skříňky na klíče byly použity profesionální přírodní materiály šetrné k životnímu prostředí. Tato elegantní, stylová skříňka na klíče bude nádhernou ozdobou každé domácnosti a také příjemným dárkem pro vaši rodinu a přátele. Jelikož je skříňka vyrobena jako jediný exemplář a opakování není možné. Můžete si být jisti, že máte exkluzivní autorské dílo, které nebude mít nikdo jiný než vy! Přesné opakování není možné! Každý výrobek je originál, drobné odchylky jsou žádoucí. Trhlinky, šmouhy či patina, škrábance a nerovnosti tedy nejsou vadou, ale znakem originality produktu. 

Dodejte interiéru chodby šmrnc a své klíče, peněženky, noviny, účtenky, hřebeny. apd. budou vždy po ruce a na svém místě.

Lze otírat vlhkým hadříkem.

Menu
--