Domů Zboží Od Manufatto1

Skříňka na klíče

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Manufatto1

Katalogové č.: 14360453
Zobrazení: 110x
Vloženo: 17.11.2023
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dřevěná skříňka na klíče upravená technikou decoupage, barvená v barvě slonové kosti, důkladně přelakovaná akrylovým lakem (uvnitř je přírodní) a voskovaná pro snadnou údržbu. Ozdoby na skříňce jsou metalické. V horní části ozdobena kabošonem z unakitu kulatého tvaru.

Velikost:    20 x 20 x 6,1 mm (měřeno v nejvzdálenějších bodech)
Hmotnost: 4,0 g

Unakit funguje také jako vztahový kámen a kamen vizí. Zahání smutek, zoufalství či sebelítost, čistí emocionální tělo apd. Přírodní kámen, bez barevných úprav.

Skříňka na klíče obsahuje šest háčků pro zavěšení klíčů a předmětů. Dolé jsou tři háčky na lehké věci,ručníky nebo dětské věcí. Na zadní straně jsou předvrtané dvě dírky pro možnost zavěšení na stěnu. 

Materiál: MASIV - borovicové dřevo

Rozměry: Výška 36 cm, šířka 19,5 cm, hloubka 5 cm.

Při decorovaní skříňky na klíče byly použity profesionální přírodní materiály šetrné k životnímu prostředí. Ručně vyrobený dárek, nenahraditelná věc doma a skvělý dárek pro všechny příležitosti! Ručně vyrobené dárky zdůrazňují váš zvláštní vztah k osobě, které je obdarováváte. Takový dárek se vždy dobře pamatuje a vyniká nad ostatními dárky. Je neobvyklý a často jedinečný svým výkonem. Jednou z hlavních výhod takových dárků je exkluzivita a originalita, hodí se pro každou příležitost. Udělejte radost své rodině a přátelům. Jelikož je skříňka vyrobena jako jediný exemplář a opakování není možné. Můžete si být jisti, že máte exkluzivní autorské dílo, které nebude mít nikdo jiný než vy! Přesné opakování není možné! Každý výrobek je originál, drobné odchylky jsou žádoucí. Trhlinky, šmouhy či patina, škrábance a nerovnosti tedy nejsou vadou, ale znakem originality produktu. 

Lze otírat vlhkým hadříkem.

    Menu
    --