Domů Zboží Od malá monka

skřítek Zelinka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od malá monka

Katalogové č.: 9115180
Zobrazení: 47x
Vloženo: 7.12.2017
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Malá kamarádka, která doprovází svou holčičku úplně všude. Když vidí výpravu na výlet, tak vklouzne do batůžku či k mamince do kapsy . V lese tančí s vílami a skotačí se skřítky, na hradě vzpomíná na princezny a v restauraci usrkává brčkem jahodový džus... Doma spí v dětské posteli a je hvězdou mezi hračkami.

Ovčí vlna zajistí, že se panenka v náruči dítěte ohřívá a zanechává pocit, jako když drží živou bytost. Obličej waldorfské panenky není vypracován úplně do detailů a podporuje tak dětskou představivost. Na oblečení waldorfských panenek jsou použity různé druhy přírodních materiálů, v závislosti na jeho funkčnosti či v souladu s moderními trendy oblékání.

tato hračka osloví zejména rodiče, kteří upřednostňují přírodní materiály. přírodní panenky jsou tou správnou volbou pro Vaše miminka, která je budou určitě milova.

příze  používaná pro výrobu  jsou certifikovány The Global Organic Textile Standard (GOT) - tzn.,odbouratelný zdroj, kompostovatelný, přirozeně hypoalergenní a antibakteriální

plněno ovčím rounem - hypoalergické, je pevně plněná dá se dobře oblékat - drží tvar, očka jsou vyšité perlovkou sv. modré barvy, vlásky světlé všité do čepičky, čepička se nedá sundávat 

prát ručně v dětském přípravku na vlnudo 40stup. , nechat vysusit na topení nebo slunci

velikost 12cm bez čepičky

neobsahuje malé části, vhodné pro děti od narození

Menu
--