Domů Zboží Od MIN-KYX

*SLEVA * NÁKRČNÍ-KYX red black paisley

333 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené120 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MIN-KYX

Katalogové č.: 2323409
Zobrazení: 1x
Vloženo: 10.1.2012
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

S našimi nákrčníky vám sychravo, zima, studený vítr, ani vstávání za tmy náladu nezkazí. Vždy se budete těšit na ten okamžik, kdy si svůj nákrčník promnete v rukách a poté dopřejete hebkost Minky i svému krčku.

NÁKRČNÍ-KYX red black paisley je z jedné strany zhotoven z černého Minky s prolisy kašmírových vzorů a z druhé strany z červeného Minky s delším chloupkem, které je krásně muchlací. Obě strany mají aplikaci z protilehlé látky.

Tento model je ve slevě - při výrobě uskočil šev, takže přesně nelícuje (viz foto). Bohužel i takové mouchy nám občas do dílny vlétnou, ale nemáme to srdce poslat nákrčník do koše, když může někoho ještě zahřát. Tento malý nedostatek, který však snadno skryjete, kompenzujeme sníženou cenou.

Všechny švy jsou začištěny profesionální obnitkou. Minky je pružné, a proto se bez problémů roztáhne při navlékání přes hlavu a pak smrskne na váš krk, aby vám pod něj nezalézal mráz.
Nákrčník je užší, takže parádně přilne ke krku. S rozcucháním je však nutné počítat.:)

Obrňte se před zimou... s MIN-KYX!

Obvod: 52 - 58 cm
Výška: 25 cm

 

Údržba:
Při běžném nošení se každý nákrčník ušmudlá, ale nemusíte mít strach, že po vyprání vám ožmolkovatí a ztratí na kráse. Buďte k němu však jemní jako on k vám. Pračkou či sušičkou ho klidně prožeňte, avšak na nízký stupeň - žádné drastické teploty na něj nezkoušejte. Doporučujeme však nejlépe ruční praní. Aviváže není potřeba, ba naopak, slepila by vám chloupky. A pozor, žehlička nákrčníku také nesvědčí.

 

Foto: David M. Bodlák

    Menu
    --