Domů Zboží Od Benerice

SLEVA - Náramek rudraksha-ametyst

199 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Benerice

Katalogové č.: 8852760
Zobrazení: 45x
Vloženo: 21.9.2017
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je ručně vytvořený z rudraksha semínek a doplněný dalšími korálky.

Rudraksha semínka se po tisíce let používaly k duchovním a léčitelským praktikám, protože vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. V překladu rudraksha znamená slzy boha Šivy.

Rudraksha je z posvátného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii. Semena slouží hinduistům a budhistům na výrobu mal (modlitebních korálů), ctí ho pro svou moc přínášet sílu, mír, štěstí a ochranu.

Rudraksha: tlumí stres, zklidňuje mysl a pomáha snáze se vyrovnat se starostmi zvyšuje sílu intuice, zklidňuje mysl a mění karmu nostitele, má protistárnoucí účinek, a zvyšuje koncentraci.

Ametyst je často nošen léčiteli, a to kvůli své schopnosti soustředit energii. Léčitel obvykle nosí několik kusů stříbrných šperků s ametysty, hlavně však náhrdelník s ametystem. Osoba, která má být uzdravena musí během léčení nejméně jeden ametyst držet. Léčitel případně umístí další kusy ametystu na oblastí těla, které potřebují léčit(obvykle plíce a srdce).
Ametyst je pro jeho údajné účinky často užíván při problémech s dýcháním a krví. Drůzy ametystu umístěné v domácnosti, mají zajistit, aby byly vzduch a životní síla daného prostoru čisté a pozitivní.

Drůzy ametystů umístěné v okně, kde většinu dne přijímají sluneční záření jsou užitečné při léčení a vytlačování negativních vlivů z domácnosti. Nebo můžete ametystové drůzy umístit na měsíční světlo a všichni v domě se budou cítit klidnější. Použití ametystu k meditaci poskytne intenzivnější pozitivní duchovní vjemy a pocity. Ametyst pomáhá překonávat strach a žádostivost. Také pomáhá zmírňovat bolesti hlavy.


Menu
--