Domů Zboží Od Benerice

SLEVA - Náramek rudraksha-unakit

199 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Benerice

Katalogové č.: 8808449
Zobrazení: 99x
Vloženo: 6.9.2017
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je ručně vytvořený z rudraksha semínek a doplněný dalšími korálky z Bali

Rudraksha semínka se po tisíce let používaly k duchovním a léčitelským praktikám, protože vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. V překladu rudraksha znamená slzy boha Šivy.

Rudraksha je z posvátného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste od úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii až po jihovýchodní Asii. Semena slouží hinduistům a budhistům na výrobu mal (modlitebních korálů), ctí ho pro svou moc přínášet sílu, mír, štěstí a ochranu.

Rudraksha: tlumí stres, zklidňuje mysl a pomáha snáze se vyrovnat se starostmi zvyšuje sílu intuice, zklidňuje mysl a mění karmu nostitele, má protistárnoucí účinek, a zvyšuje koncentraci.

Unakit se považuje za kámen osobního růstu. V tomto směru pomáhá člověku identifikovat v životě elementy, které mu brání v rozvoji a dodává mu sílu je ze života odstranit. Rovněž pomáhá odstranit ze života věci a lidi, kteří odebírají člověka o energii.

Usnadňuje přechod potiskovaných emocí do vědomí. Velmi náhle může uvolnit masivní výlev pocitů strachu, zlosti nebo bolesti, které člověk dlouho potlačuje a nedokáže se jich zbavit. Takto dovoluje své emoce pochopit a následně se jim postavit a vyrovnat se s nimi.

Unakit také odstraňuje všechny druhy emocionálních bloků. Toto vše dává předpoklad ke zdravému pokroku. Kromě toho harmonizuje ducha, tělo a emoce. Spojuje je v jeden fungující celek a tím umožňuje snadnější a účinně dosáhnout cíle, který si člověk stanovil.

Posiluje také sebejistotu a sebedůvěru. Pomáhá uchopit život do vlastních rukou a dostat tak pod kontrolu vše, co se kolem nás neustále děje. Dodává sílu na vlastní a racionální rozhodnutí.

Unakit se stejně vyznačuje silnou, ale poměrně jemnou pozitivní energií. V místnostech, ve kterých se nachází, navozuje pocity klidu a míru. Tuto vlastnost kamene ocení zejména všichni ti, kteří se dlouhodobě pohybují v prostředí, které je plné stresu.


Menu
--