Domů Zboží Od cerna kosice

Sluneční kytice (Achát + Perly) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 9261076
Zobrazení: 329x
Vloženo: 4.2.2018
Počet srdcí: 171x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Autorský cínovaný náhrdelník, je určený pro ženu, která obdivuje výrazné kameny. Základem tohoto šperku je nepřehlédnutelný kabošon Achátu v tónech oranžové a bílé barvy. Přívěsek je zdoben několika říčními Perlami bílé barvy a vlnkami z pocínovaného drátu bezolovnatým cínem.

Přívěsek je zavěšen na hadím řetízku délky 45 cm + 5 cm prodlužovací řetízek. Celý šperk měří  4,0  cm na šířku, 6,0 cm na výšku, velikost Achátu 3,8 x 2,4 x 0,4 cm, perličky 0,7 cm, měřeno v nejširších místech.

Šperk je vytvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Achát je velice stálý kámen tvořený mikroskopickými krystalky křemene ukládaného ve vzájemně spojených proužcích. Acháty slouží jako uzemňovací kameny, které nám dodávají citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu.

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace.

V duševní rovině achát citlivě napomáhá k tomu, aby jeho majitel přijímal sám sebe, čímž podporuje jeho sebedůvěru. Achát vylepšuje duševní život, neboť posiluje schopnost soustředění. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný, dokáže vyvolávat vzpomínky. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

Léčebné využití: Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni. 

Menu
--