Domů Zboží Od Azareth

Smaragdově zelené sutaškové náušnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 6528288
Zobrazení: 165x
Vloženo: 4.8.2015
Počet srdcí: 66x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tyto náušničky byly vytvořeny pro moji maminku. Její zadání znělo: nenápadné, ale slavnostní náušničky k zeleným šatům. Výsledek vidíte na fotkách a pokud Vás náušnice zaujaly, mohu je na objednávku ušít i pro Vás. Jedná se o ruční práci, proto se výsledné náušnice mohou v detailech lišit od těch na fotkách.

Luxusní sutaškové náušničky vhodné jak pro každodenní nošení, tak pro slavnostní příležitosti. V jejich středu se matně lesknou smaragdově zelené kabošony. Ty jsou obšité kvalitními korálky v duhově zelené a luxusní kovově stříbrné barvě. Právě tyto kovově stříbrné korálky dodávají jinak nenápadným náušničkám nádech luxusu a vyjímečnosti. Náušnice jsou dozdobeny sutaškami v zelené barvě.

Náušničky jsou díky použitým textilním materiálům lehké jako pírko a příjemně se nosí. Jsou zakončeny mechanickýmzapínáním z chirurgické oceli, díky tomu jsou vhodné i pro alergiky.

V nejširším místě měří náušnice 21 mm, jejich celková délka včetně zapínání je 36 mm. Ze zadní strany jsou náušnice podšité šedou látkou Alcantarou, podobnou semiši.

Menu
--