Domů Zboží Od Kobayashi

Smělost a vůle dobře poslouží.

940 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 10850688
Zobrazení: 115x
Vloženo: 6.9.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek se zeleným turmalínem (verdelit-elbait) z Mozambiku. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97% cínu 3% stříbra. Pletený kožený řemínek délka 80cm. Velikost přívěsku 5x2,7x1,8 cm. Velikost kamene 2,2×2,5×1,7 cm.

Vlastnosti: Turmalín pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do podoby lehkých vibrací. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry a vytváří ochranný štít kolem těla. Je to šamanský kámen, který zajišťuje ochranu během obřadů. Lze jej použít během věštění z koule. Tradičně se užíval při odhalování viníka nebo v těžkých dobách, aby naznačil směr, jímž se nadále ubírat. Tyčinky z přírodního turmalínu jsou velice užitečným léčitelským nástrojem. Čistí auru, odstraňují bloky, rozhánějí negativní energii a ukazují řešení specifických problémů. Jsou vynikající k harmonizaci čaker a k jejich vzájemnému propojování. Na tělesné úrovni obnovují rovnováhu mezi meridiány. Turmalín je pevně spjat s božskými energiemi a nesmírně blahodárně působí na zahrady a rostliny. V duševním životě napomáhá turmalín pochopení sebe sama i ostatních. Zavede vás hlouběji do vlastního nitra, zvýší vám sebedůvěru a potlačí strach. Zahání myšlenky navozující pocit oběti a přitahuje ke svému nositeli inspiraci, porozumění, toleranci a prosperitu. Uvádí do rovnováhy levou a pravou hemisféru a proměňuje zakořeněné negativní myšlenkové vzorce v pozitivní. Uvádí do rovnováhy proud myšlenek, čakry a biomagnetický obal. Zlepšuje koordinaci mezi rukou a zrakem společně s ukládáním a překladem zakódovaných informací. Na citové úrovni působí červený, žlutý a hnědý turmalín blahodárně na sexuální a citové poruchy, jejichž příčinou může být ztráta libida. Uvádí do rovnováhy mužskou a ženskou energii v těle.

Umístění: Noste nebo umístěte podle potřeby. K podnícení činnosti meridiánů pokládejte kameny s hroty namířenými ve směru proudění energie. 

    Menu
    --