Domů Zboží Od Azareth

Smetanovo-zlaté Swarovski náušnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 8032924
Zobrazení: 267x
Vloženo: 27.11.2016
Počet srdcí: 53x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento výrobek se účastní soutěže v klubu "Šperkovnice - soutěžní klub", na téma "Kovářova kobyla nechodí bosa".

Ráda nosím své vlastní šperky, nejraději mám náušnice. I proto v mém zboží převažují :) Často vycházím ven jenom s náušnicemi, žádný jiný šperk k nim nepotřebuji. Náušnice ráda střídám, takže jich mám doma opravdu hodně. Zbožňuji výrazné náušnice, velmi ráda nosím lehoučké sutaškové, třpytivé náušničky se Swarovski kamínky mě krásně rozzáří a náušnice s obšívanými kuličkami si ráda vezmu i ke sportovnějším modelům. Zrovna tyto náušničky jsem si pro sebe chtěla ušít už opravdu dlouho, v tomto tématu jsem pro to měla výbornou záminku :)

Pokud také rádi nosíte náušnice a zrovna tyto Vám padly do oka, můžu je na objednávku vyrobit i pro Vás! Krásně se hodí k tomuto prstýnku.

Krásné třpytivé náušničky v elegantní smetanovo-zlaté kombinaci. Jejich střed tvoří třpytivé smetanovo-zlaté Swarovski rivolky. Pod nimi se jemně pohupují třpytivé broušené kapičky téže barvy, také z dílny Swarovski. Broušené skleněné kameny jsou doplněny kvalitními japonskými TOHO korálky ve smetanové a zlaté barvě, které tvoří jemné spirálky.

Obšité rivolky měří v nejširším místě 21 mm. Celková délka náušnic včetně bižuterního zlatého mechanického zapínání a kapiček je 51 mm.

Menu
--