Domů Zboží Od sunrise yoga

Solární čakra - Mala korále

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sunrise yoga

Katalogové č.: 9986557
Zobrazení: 136x
Vloženo: 23.10.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato Mala je vyrobena z minerálů o velikosti 6 mm - 8 mm - 10 mm a santalové dřeva o velikosti 6 mm.

Délka včetně střapce je 48 cm.

Použité korálky:
křišťál, žlutý jadeit, citrín, santalové dřevo

Mala korálky jsou původně modlitební pomůckou v Budhismu a Hinduismu. V překladu ze Sanskrtu znamená "nebeský náhrdelník" nebo také "věnec z nebes". V Budhismu se používá k počítání manter, nádechů při meditaci nebo opakování Buddhova jména.

Slouží také pro snadnější koncentraci na meditaci; při doteku každého korálku odříkáváme mantru, vlastní afirmaci nebo slovo vyznačující energii, na kterou se chceme soustředit.

Dnes se používá nejen jako pomůcka k meditaci, ale také k očišťování čaker (7 energetických bodů v těle), nebo jen jako součást módního stylu.

Mala korálky mají spoustu jiných jmen, např. jóga korálky, meditační korálky, japa mala, modlitební korálky, mala náhrdelník atd.

-------------------------------------------------------------------------------

Křišťál

Křišťál je univerzální a nejúčinnější krystal na světě. Je velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje - uvádí ji do naprosté harmonie.

Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost a pomáhá sebezdokonalení, Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše. Čistí a chrání auru.

Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření a čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Žlutý Jadeit

Žlutý Jadeit je starodávným, posvátným kamenem, jenž přitahuje lásku. Přitahuje peníze a dodává prosperující energii při obchodních jednáních. Pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Citrín

Citrín zlepšuje soustředění, projasňuje mysl a pomáhá činit správná rozhodnutí. Povzbuzuje tvořivost, zlepšuje náladu a pomáhá nám radovat se ze života. Zlepšuje partnerské vztahy a tlumí žárlivost. Při depresivních stavech je jasným světlem na konci tunelu.

Je to šťastný a štědrý kámen, kámen hojnosti - učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Čistí čakry, zejména solar plexus. Urovnává spory a vztahy v rodině nebo ve skupině. Pomáhá přijímat se takoví jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony. Zmírňuje přecitlivělost, zejména na kritiku okolí.

Santalové dřevo

Santálové dřevo je považováno za symbol životní síly. Věří se, že jeho vůně zahání zlé duchy. Taky dokáže očistit člověka od všech hříchů. Santalové dřevo tlumí emoce a aktivuje spodní čakry. Pomáhá překonávat překážky a vytvářet nové příležitosti. Doporučuje se při meditacích a duševních cvičeních - vytváří atmosféru klidu, pohody a vyrovnanosti. Proniká hluboko do našeho nitra a rozpouští špatné myšlenky. 

Menu
--