Domů Zboží Od Věra Jahnova

Sourava...Lavatio k zahánění zla.

225 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce90 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Věra Jahnova

Katalogové č.: 7515294
Zobrazení: 30x
Vloženo: 13.6.2016
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lavatio - lat. umýt. Bylina je zasvěcena bohyním Hekaté, Médei a Kirké. Čarodějky nazývají levanduli Elfím listem. Je používána k zahánění zla. Symbol čistoty. Kouř levandule uspává a přináší úlevu.

Magické a rituální použití: Využití rostlinných sil - láska, ochrana, spánek, štěstí, mír, cudnost, očista, dlouhověkost. Čarodějky házely květy levandule do svatojánských ohňů - dým podporuje vidění a inspiraci. Inhalování levandulové vůně vyvolává stavy transu a jasnozřivosti, rozvíjí představivost, je výborným prostředkem na posílení koncentrace mysli, chceme-li se soustředit na konkrétní úkol. Při rituálech lásky velmi mocně působí na muže. Vhodná před meditací. Při letním Slunovratu se vhazuje do ohně.

Náušnice visací , oválné o velikosti  motivu 18x13 mm.

Přívěsek - medajlonek má celkový průměr 2 x3 cm,průměr motivu 1.3 x 1.8 cm.

Medajlonek  je otevírací a jde do něj vlepit jak fotečka ,tak v něm ukrýt třeba sušené bylinky. /které pomáhají lidem dosáhnout jejich cílů a ochránit je před nežádoucími vlivy/

Motiv je výrazný , ostrých barev , které neblednou pod lehounkou , pružnou a odolnou i při pádu epoxy čočkou . Bižuterní kov je v barvě stříbra -platiny, bez niklu . Řetízek je dlouhý 48 cm, zavírání klasickou karabinkou , možno na přání upravit délku.  

Vlastní autorský motiv , vytvořený počítačovou grafikou.

Menu
--