Domů Zboží Od Bmagic

Spiral Star Lacls´šaty Bmagic

999 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce63 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Bmagic

Katalogové č.: 701981
Zobrazení: 19x
Vloženo: 14.2.2010
Počet srdcí: 53x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

°°°° Už měl strach, že si popletl planetu, když tu nějaký kroužek barvy měsíce se pohnul v písku.°°°°

°°°°„Tak si říkám, jestli hvězdy září proto, aby každý mohl jednoho dne najít tu svou. Podívej se na mou planetu. Je právě nad námi... Ale jak daleko!“
„Je krásná,“ řekl had. „Proč jsi sem přišel?“
„Mám trampoty s jednou květinou,“ odpověděl malý princ.
„Tak?“ řekl had.
Odmlčeli se.

°°°°

Lacláčové šatičky ... do sucha i do nepohodičky ... :o)))

Velikost: S (délka 86-95cm (nastavitelná posuvná ramínka), šířka obvodu pod prsy 42x2cm, dolní okraj 53,5x2cm)

100% Bavlna ( z bavlněného pevného plátna, s 2 kapsama po stranách a 1 kapsičkou na předním díle... na hrudi...(např. na OP, ŘP popřípadě na osobní "papíry"na H...:-D)) 

Ideální pro nošení vrstvené  módy alá "cibule" ...

... v zimě a na podzim na svetřík a kalhoty.

...Tento střih šatů padne lichotivě téměř každé postavě a je velmi pohodlný a variabilní.

...Vhodné na celoroční nošení ... od jara do jara,... přes tričko či tílko a mokasíny v teplých dnech, a přes mikču, rolák, punčošku či kalhotu a kozačku v chladnejší podzimní a zimní fučavé sněhové dny ...:=)))

Ručně batikované, potištěné a malované ...

...s motivem  DVOJITÉ SPIRÁLY = starý sluneční symbol, který má ještě dva významové přesahy, ...je univerzální rušič geopatogenní zóny. Její síla je veliká i ona slouží rovněž namalovaná.*** To, co si vezmeme na sebe, není pouze ochrana těla před vlivy počasí a navíc i jakási vnější společenská nálepka. Jde mj. o důležitý komunikační systém. Systém propojující náss vnějším prostředím. A stejně tak, jak je důležité hledat optimální materiál a tvar pro anténní systém, musíme dbát o to, co si oblékneme na sebe*** Když pak budeme uvažovat o tom, jaký máme pro náš oděv zvolit vzor, opět musíme chápat, že namalované, natištěné, vyšité je stejně skutečné jako to, co bychom dejme tomu vybudovali z drátu či kamene. Přirozeně zářivý tvar = dvojitá spirála ... napomáhá energetickému rozvoji organismu. Ony spirály nebo-li vzor s několika dvakrát zavinutými spirálami n šatech tvoří funkci aktivních zářičů - dobíječů životní energie. Tento zvlášť mocný vzor mohu doporučit každému, kdo se chce posílit a vytvořit kolem sebe poyitivní ochranu. Dvojitá spirála díky svému většímu výkonu je dobrá při vyšším stupni vyčerpanosti. Nejlepší je aplikace na 3 hodiny dopoledne a totéž odpoledne. Přehnání nemá za následek nic příšerného :o))) Symbol dvojité spirály vpředu aktivuje energetický systém čaker, zatímco vzadu zadní střední akupunkturistickou dráhu (vhodné pro odstranění potíží spojených s páteří, hlavou, dutinami, oční záležitosti, bolesti zubů. Pomáhá nejenom odstraňovat již nastalé obtíže v naznačených oblastech, ale umí i stírat bolest.

 

  • šaty
  • černá
    Menu
    --