Domů Zboží Od Ričizhor

Správné načasování

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 10803520
Zobrazení: 63x
Vloženo: 16.8.2019
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk přívěsek s Herkimerem - Křišťálem

- země původu Tibet

- použita nerezová ocel

- pájený bezolovnatým cínem s 4 % stříbra

- velikost přívěsku 54x13 mm

Herkimer: tento kámen dodává energii tvůrčím schopnostem, které probouzí k životu a dále zlepšuje. Jedná se o účinně fungující krystal, umožňující naladění - zejména v případě menších a mimořádně průzračných krystalů. Podněcuje duševní schopnosti: např. jasnovidnost, duchovní vidění a telepatii. Současně pomáhá vzpomenout si na sny a porozumět jejich obsahu. Pročišťuje čakry a otevírá kanál, jímž může proudit duchovní energie. Lze ho použít k získání informací z minulých životů, které vám pomohou odhalit příčiny bloku nebo stagnaci duchovního růstu. Herkimer diamant poté zajistí jemné odstranění překážek a jejich transformaci, která posune vaši duši zase o něco kupředu. Krystal aktivuje světelné tělo.

Dokáže naladit lidi na stejnou vlnovou délku. V takovém případě potřebuje každý člověk jeden krystal. Napomáhá projevům telepatie, zejména při prvních praktických pokusech. Dokáže sladit léčitele s pacientem. Je obdařen krystalickou pamětí, do níž lze ukládat informace. Představuje jeden z nejsilnějších krystalů vhodných k odstranění elektromagnetického znečištění nebo radioaktivity. Blokuje geopatogenní zóny a současně skvěle poslouží, pokud se rozmístí kolem domu nebo lůžka.

Očista kamenů
důkladnou očistu provádíme pod tekoucí voudou
nabíjení kamenů

Nabíjíme na přímém slunci libovolně dlouho. Je vydatnou pomocí ostatním kamenům, které dobíjí a čistí.
čakra

Všechny čakry
astrologické znamení pro všechny

Podněcuje duševní schopnosti: např. jasnovidnost, duchovní vidění a telepatii. Pročišťuje čakry a otevírá kanál, jímž může proudit duchovní energie. Lze ho použít k získání informací z minulých životů. Aktivuje světelné tělo

Menu
--