Domů Zboží Od Hydys

Srdíčko orgonit D11 * Souznění

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 11507044
Zobrazení: 24x
Vloženo: 21.5.2020
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Orgonitek ve tvaru srdíčka / přívěsek. Objednáváte si konkrétní ks dle vyobrazení - je velmi něžné...plné lásky...

Tento orgonitek je vyroben při Úplňku. Orgonitek bude mít silněší vibrace a rychlejší tok energii.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku a na různé přírodní úkazy.

Zacílení... soulad páru * rovnováha * harmonie... souznění

Vhodný pro všechna znamení Zvěrokruhu...

Podrobný popis ,,certifikát,, bude přiložen.

Barva - čiré / blankyt s odlesky špon a polodrahokamů dozdobeno mikrokuličkami a třpyt kamínkem.

Obsahuje: Křišťál, Růženín (ONA), Apatit (ON), Karneol ( 2.Čakra / sexualita ) české granátky ( Láska )

V ceně je zavěšení  - na imitaci hadí kůže.

Rozměr srdíčka - 2,7 x 2,2 cm

Křišťál - paměťová buňka země s universálním využitím: meditace, ochrana, energie, vyrovnává do rovnováhy auru.  Zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka..celkově nám dodává sílu a uvolňuje energetické blokády.

Karneol - 2. Čakra / sexualita - velmi oblíbený polodrahokam - nositel štěstí... jeho výrazná barva nás nabíjí energií a motivuje k tvořivosti, také je vhodný při problémech s krví - tiší rozbouřenou krev. Ve starověku se nosil i jako ochranný kámen.

Růženín - kámen lásky a srdce - spojitost se všemi emotivními pocity, prohlubuje vnímání a vysílání našich citů. Jeden ze zesílených kamenů, který dokáže neutralizovat vliv nezdravého prostředí na náš organismus. Ve spojení s turmalínem a křišťálem zajišťuje klidný spánek a posilující odpočinek.

Apatit - nádherný kámen barvy letního nebe ...Kámen andílků... polodrahokam motivace -  uvádí tělo do rovnováhy a harmonizace. Dodává energii na všech úrovních...také vysoce meditační kámen.  Jeho nejsilnější vlastnost nenechává nás letargické - nutí nás k činům v pozitivním směru k nám. 

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce...podporuje a aktivuje naši sexualitu...zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Granát - kámen síly a energie - také lásky / emocí na vyšší úrovni

****************************************************

Proč si tento orgonitek pořídit?

Krásný neobvyklý šperk...

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání.

S nemocným energetickým systémem jsme náchylnější k onemocněním těla i Duše...

Nabízím vám malý orgonitek, který můžete nosit jako šperk - nebo si ho položit na své oblíbené místo, kde trávíte více času, můžete ho mít i u postele, dosah orgonitové energie 5m, dle vnímavosti majitelky. Může si ho zavěsit do prostoru a tím tento prostor přetvářet - nabíjet pozitivní energií.

Majitele tohoto přívěsku bude orgonová energie chránít před negativní energií ( ze všech elektrospotřebičů,mobilů, PC záření, nemocí a zlých energií ) Bude jeho talisman.

Bude vám pomáhat odstraňovat negativity ve vašem okolí a hlavně bude negativitu přetvářet na pozitivitu ve všech směrech.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí lékařskou péči a ani nedokáže zázraky.

Bude přiložena rada/návod jak využít orgonit k mentální technice ALFA / pozitivní myšlení. Popis vlastnostnosí orgonitu a vložených polodrahokamů.

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní Energií přes kyvadlo...

Menu
--