Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Srdíčko s rudým korálem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 4777590
Zobrazení: 212x
Vloženo: 1.2.2014
Počet srdcí: 93x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Rudá barva života, vášně, energie. Symbol lásky, vyjádření citů...

Autorský originální šperk - přívěsek. Výrazný, přesto jemný. Romantický, vzdušný, ženský. Propracovaný do detailů. Fotka vznikla pro Panterův zahřívací Valentýn.

Vyroben je z atestovaného nerezu, bezolovnatého cínu s obsahem stříbra a kuličky rudého korálu (4 mm). Má krásnou červenooranžovou barvu, typickou pro tento minerál. Korál není průsvitný. Přívěsek je zavěšen na hedvábné tkanici šedé barvy.

Ušlechtilý nerez je bezúdržbový materiál, který neoxiduje, nemění barvu, neodírá se. Není nutné jej nijak udržovat. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata na cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Šperk Vám vydrží krásný celé roky.

Zpracování je velmi jemné a precizní. Filigránsky jemné, krajkové. Šperk je opravdu jemný, v žádném případě ne robustní. Profesionální provedení, velmi pevná konstrukce, která výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Přívěsek se nikde nezachytává.

Celková délka přívěsku je 45 mm, šířka 40 mm. Je zavěšen na hedvábné točené tkanici - celkový obvod kolem krku měří 54 cm. Je opatřena ručně vyrobeným kovaným zapínáním - háček a očko. Délku můžu na přání upravit (přidat prodlužovací očka). Přívěsek je zavěšen na spájeném očku. To není k přívěsku napevno, umožní tak změnu zavěšení - kamínek v dolní nebo horní části přívěsku.

Po domluvě pro Vás můžu vyrobit další kousky k sadě - např. náušnice, náramek, brož, prsten...

Přívěsek a fotka vznikly k příležitosti vyhlášení Panterova zahřívacího Valentýna. Hlasovací blog zde.

Menu
--