Domů Zboží Od Ričizhor

Staré nahradím novím

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 2663223
Zobrazení: 1x
Vloženo: 25.4.2012
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský prsten s amazonitem.

Cínovaný bezolovnatým cínem s 4%stříbra--patinovaný a povrchově ošetřen.

Prsten dobře sedí a dá se roztáhnout



Pomáhá těm, kdož mají přespříliš mužské energie, aby se zalíbili ženám. Je posvátným kamenem jihoamerických Indiánů, kteří ho často užívali k tvorbě amuletů. Sloužil k usnadnění porodu. Moderní prameny uvádějí příznivý vliv amazonitu na celkové posílení energie. Posiluje srdeční činnost. Obecně se doporučuje ke zklidnění nervů při emotivních poruchách. S jeho pomocí se lépe zbavujeme egoismu a lpění na věcech. Chrání auru, pomáhá, když jsou přečerpány naše síly. Vyrovnává výkyvy nálad. Působí proti stresu. Při ztrátě krve pomáhá regenerovat tělo. Do našeho života vnáší harmonii. Tlumí přebytek energie. Navrací mládí, omlazuje kůži. Je kropenatý zelený kámen, který starcům navrací rysy mládí, zpružňuje kůži a léčí nervové vyčerpání. Vhodné používat s nefritem.
Masážemi se uvolňují svalová napětí a křeče v oblasti ramenou a zad. Nejvýraznější výsledky docílíme vložením kamene pod jazyk na několik minut. Léčí nervové vyčerpání.

AMAZONIT - pro ženy - Zvyšuje tzv. "ženský princip - JIN", přináší vytrvalost a trpělivost. Také pomáhá výraznosti projevu. Posiluje srdeční činnost, podporuje řeč, doporučuje se na zklidnění nervů při emotivních poruchách.

Menu
--