Domů Zboží Od MARTA555

Středový ubrus z bývalé prodejny Dílo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MARTA555

Katalogové č.: 9405292
Zobrazení: 159x
Vloženo: 18.3.2018
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při objednání více věcí se dle ceníku ČP bude muset zvýšit poštovné, neboť nyní rozhoduje rozměr balíku. Proto se bude stávat, že u objednávky se nezapočítá správné poštovné. Konečné poštovné Vám vždy sdělím vnitřní poštou k Vašemu odsouhlasení. Tato informace je platná od 1.3. 2019.

Pamětníci a dříve narození, určitě vzpomenou prodejny Dílo, kde se v 60. a 70 letech prodávaly bytové doplňky / obrazy, sošky, keramika, sklo, drobný nábytek, obrazy a plastiky/. Jednalo se vždy o liminotvané edice, tedy omezený počet kusů, které do prodejny dodávali umělci, malíři, sochaří, umělěčtí řemeslníci, kteří tehdy byli sdružení v tak zvaném "Svazu československých umělců a řemeslníku". Prodejny Dílo koncem 80. let zanikly, neboť pak bylo povoleno volné podnikání.

Zde v nabídce středový ubrus, ačkoliv pochází z konce 70.let, čas se na něm ani trošku nepodepsal, je ve skvělém stavu díky dobrému uložení.

Kvalitný látka, silné poctivé plátno v bílé barvě a skořicově hnědým postiskem na způsob květů. Vhodný do ineriérů v retro stylu, ale svým nadčasovým vzorem a provedením skvěle doplní i moderní interiér.

Čtverec o stranách 78 cm, tedy na konferenční stolek, nebo jako středový na jídelní stůl.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1970 - 1979
Menu
--